Geel/Olen

De politie heeft zondagochtend een illegale raveparty in een leegstaande loods op Lammerdries op de grens van Olen en Geel stilgelegd. “De muziekinstallatie is in beslag genomen”, zegt Vera Celis (N-VA), burgemeester van Geel.

Vanaf het moment dat de melding binnen kwam, hielden ploegen van de politiezones Neteland en Geel-Laakdal-Meerhout een oogje in het zeil in de buurt. Op de raveparty, zonder vergunning, in een leegstaand recyclagebedrijf in de buurt van de autokeuring zou zaterdagnacht op het hoogtepunt ongeveer tweehonderdtal fuifgangers aanwezig zijn geweest.

“De muziekinstallatie is in beslag genomen en de meeste aanwezigen zijn aan het vertrekken. Er waren omstreeks 11 uur nog minder dan vijftig personen ter plaatse”, legt Vera Celis (N-VA), burgemeester van Geel, zondagochtend uit. Het is nog niet duidelijk wie verantwoordelijk is voor de organisatie van de raveparty.

Onder de aanwezige ravers waren opvallend veel Nederlanders. Ook Benno Verhoeven moest de rave verlaten. “Het was een leuk feestje en het is spijtig dat het hier is stilgelegd”, vertelde jonge raver. “Ik ben een regelmatige bezoeker van zo’n party en er gebeurt nooit iets, in tegenstelling tot in sommige discotheken. Hier is ook alles rustig verlopen.”

De Nederlander kreeg wel een boete omdat zijn auto in de berm geparkeerd stond.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....