Help mee door dit met iedereen op je socials te delen!

De Israëlische overheid heeft niet gekeken naar honderdduizenden meldingen van bijwerkingen die na COVID-19-vaccinatie zijn gedaan.

Bij het Israëlische ministerie van Volksgezondheid zijn zo’n 354.200 meldingen van bijwerkingen ingediend, maar 82 procent daarvan is verloren gegaan. Volgens ambtenaren heeft dat te maken met ‘technische storingen’.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/05/israel-deed-niets-met-honderdduizenden-meldingen-van-bijwerkingen-1.png

Het ministerie heeft ook niet gekeken naar 33.000 andere meldingen die anoniem zijn gedaan, hoewel sommige contactinformatie bevatten. Het ministerie beweerde dat het niet over genoeg mankracht beschikte om contact op te nemen met al deze mensen.

Nooit ontvangen

Verzekeraar Clalit, waar bijna de helft van de Israëlische bevolking bij is aangesloten, zei dat 279.300 meldingen van bijwerkingen na vaccinatie nooit zijn ontvangen door het ministerie van Volksgezondheid.

Leumit, een andere verzekeraar, kon tot mei 2022 niet eens meldingen van bijwerkingen doorgeven. Maccabi stuurde in december 2021 3000 meldingen door, maar die kwamen niet aan.

Israël was het eerste land dat onderzoek deed naar het optreden van myocarditis na vaccinatie, maar deed geen onderzoek naar andere vaak voorkomende bijwerkingen, waaronder menstruatiestoornissen.

Bevindingen weggemoffeld

In een gelekte video zeggen experts die waren ingehuurd door de overheid tijdens een besloten bijeenkomst dat het Pfizer-vaccin menstruatiestoornissen en andere ernstige problemen veroorzaakt, maar de bevindingen werden weggemoffeld.

Het ministerie van Volksgezondheid had geen apart systeem voor bijwerkingen, maar werkte met Excelbestanden.

[The Epoch Times]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....