Bij een vechtpartij op een trein zijn zaterdagavond drie jongeren gewond geraakt.© if

Aalst/Lede

Bij een vechtpartij tussen jongeren op een trein afkomstig uit Lede zijn zaterdagavond drie personen gewond geraakt. Het gevecht ontstond in Lede op de trein, de conducteur stopte de trein in Aalst, waarna de vechtpartij verder gezet werd in het station. De politie kwam massaal ter plaatse. Drie jongeren werden ter verzorging overgebracht naar het ziekenhuis, vermoedelijk werd er bij het gevecht ook een mes gebruikt.

“Zaterdagavond brak er een gevecht uit op de trein afkomstig uit Lede, tussen jongeren die eerder een voetbalwedstrijd speelden tussen Eendracht Aalst en Lede”, aldus burgemeester Christoph D’Haese (N-VA). “De conducteur bracht de trein tot stilstand in het station van Aalst, waar het gevecht in de gangen van het station werd verdergezet. De politie kwam massaal ter plaatse met achttien ploegen, 36 politiemensen in totaal.”

Er zou sprake zijn van een persoon die geraakt werd door een messteek, maar dat werd nog niet bevestigd. Drie jongeren werden overgebracht naar de twee Aalsterse ziekenhuizen. (apm)

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....