De bestuurder werd geboeid overgebracht naar het commissariaat.© ypw.

Sint-Niklaas

Bij een verkeersongeval op de Prins Alexanderlaan kwam het zaterdagavond tot een flinke discussie tussen de politie en de bestuurder van het aanrijdend voertuig. De man werd geboeid afgevoerd.

Het ongeval gebeurde rond 22.30 uur op de Prins Alexanderlaan, de weg tussen de afrit E17 Sint-Niklaas centrum en de stadskern. Een voertuig met panne, dat half op de rijbaan en half op de parkeerstrook stond, werd er door aangereden door een tweede wagen.

De bestuurder van het aangereden voertuig, een man van naar verluidt Palestijnse afkomst raakte gewond en werd voor verzorging naar het ziekenhuis overgebracht. De andere bestuurder, diens partner en hun hondje raakten niet gewond. (Lees verder onder de foto)

Het aangereden voertuig stond met panne langs de kant van de weg.© ypw

Ter plaatse kwam het al snel tot een discussie tussen de twee partijen. Die werd nog versterkt toen een getuige stopte en de woordenwisseling vertaalde. Pas toen de medische diensten en brandweer ter plaatse kwamen, leken de gemoederen te bedaren.

Maar toen ook de politie arriveerde, liep de situatie toch nog uit de hand met wat duw- en trekwerk en verbale agressie jegens de agenten en brandweer. Om de situatie niet verder te laten escaleren besloten de inspecteurs om de man te arresteren. Hij werd geboeid overgebracht naar het politiecommissariaat.  

Bij het ongeval werd de wagen in de flank geramd, de bestuurder werd gewond.© ypw

(ies)

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....