In het noordoosten van Italië zijn zondag de lichamen gevonden van twee jonge vrouwen die sinds vrijdag vermist waren. Ze waren toen meegesleurd door een rivier die door hevige regenval plots erg hoog stond. Naar de man die samen met de vrouwen verdween, wordt nog gezocht.

Bron: BELGA

Gisteren om 18:05

De lichamen van de twee vrouwen, Patrizia Cormos (20) en Bianca Doros (23), werden gevonden door de brandweer en de civiele bescherming, die sinds vrijdag probeerden de vermisten op te sporen. Dat deelde de burgemeester van de gemeente Premariacco, in het uiterste noordoosten van Italië, op sociale media mee.

De drie waren vrijdag in de buurt van de rivier Natisone. Na hevige regenval in de regio was het waterpeil van de rivier sterk gestegen. Ze werden vermoedelijk verrast door de kracht van de watermassa en meegesleurd.

Volgens lokale media zijn de omgekomen vrouwen een Italiaanse en een Roemeense. De nog vermiste man zou een Roemeen zijn. Ooggetuigen konden nog foto’s en video’s maken van het drietal. Daarop was te zien hoe ze eerst omsingeld werden door het stromende water en nadien elkaar omhelsden net voordat ze werden meegesleurd door de kolkende rivier.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....