Oelegem, Zoersel

De onderzoeksrechter in Antwerpen heeft een 41-jarige man aangehouden op verdenking van moord. Hij werd gearresteerd nadat de 71-jarige Willy V.T. dood werd aangetroffen aan een parking in Oelegem.

De 71-jarige Willy V.T. werd maandagavond als vermist opgegeven door zijn familie. Zijn auto werd teruggevonden aan de parking, waarop een zoekactie werd gestart. Uiteindelijk werd zijn lichaam door Lokale Politie Zara aangetroffen in het bos naast de parking.

LEES OOK. Familie en vrienden van Willy V. (71) begrijpen niets van zijn mysterieuze dood: “Maandagavond belde zijn vrouw nog ongerust, omdat Willy niet was thuisgekomen”

“Verschillende elementen wezen erop dat de man met geweld om het leven was gebracht. Het parket vorderde de onderzoeksrechter voor moord. De bevindingen van de wetsdokter bevestigden het gewelddadig overlijden”, zegt woordvoerder Kato Belmans van het Antwerps parket.

De politie arresteerde dinsdagochtend een 41-jarige man in Broechem (Ranst). “Er zijn enkele belastende elementen tegen de man die ook nog verder onderzocht moeten worden. Hij werd woensdag voorgeleid bij de onderzoeksrechter, die besliste om hem aan te houden op verdenking van moord”, zegt Belmans.

De verdachte heeft zelf nog geen verklaring over zijn aanwezigheid in de buurt van de feiten afgelegd. “Het onderzoek loopt volop verder onder leiding van de onderzoeksrechter.”

 (jtp, cds, nelo)

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....