1. Mark Sanchez’ Butt Fumble
In een NFL-wedstrijd in 2012 liep New York Jets quarterback Mark Sanchez tegen het achterwerk van zijn eigen lijnverdediger aan, waardoor hij een fumble veroorzaakte die de Patriots retourneerden voor een touchdown. Dit incident wordt vaak genoemd als een van de meest vernederende acties in de geschiedenis van de NFL.

[embedded content]

Christian Gold Company CEO: “Het maakt verschil met wie je werkt”

2. Bill Buckners fout
In Game 6 van de World Series 1986 liet Red Sox-eerste honkman Bill Buckner een grondbal door zijn benen rollen, wat zijn team de wedstrijd en uiteindelijk ook de serie kostte. Dit moment blijft een van de meest beruchte fouten uit de honkbalgeschiedenis.

[embedded content]

3. Time-out van Chris Webber
Tijdens het NCAA-kampioenschap basketbal voor heren in 1993 riep Chris Webber van Michigan een time-out terwijl zijn team geen time-out meer had, wat resulteerde in een technische fout en bijdroeg aan het verlies van zijn team. Deze fout wordt vaak herinnerd als een grote blunder in college basketbal.

[embedded content]

4. Eigen doelpunt van Steve Smith
In de NHL Playoffs van 1986 maakte verdediger Steve Smith van Edmonton Oilers per ongeluk een eigen doelpunt, waardoor de Calgary Flames de wedstrijd wonnen. Dit moment wordt vaak benadrukt als een belangrijke en beschamende fout in ijshockey.

[embedded content]

5. Mike Tyson’s oorbeet
In een bokswedstrijd in 1997 beet Mike Tyson een stuk oor van Evander Holyfield af, wat resulteerde in zijn diskwalificatie en een flinke klap voor zijn reputatie. Dit moment is een van de meest schokkende en beschamende incidenten in de boksgeschiedenis.

[embedded content]

6. Jose Canseco’s Head Assist
In een MLB-wedstrijd in 1993 verloor Texas Rangers outfielder Jose Canseco een bal uit het oog, die tegen zijn hoofd stuiterde en over het hek ging voor een homerun. Dit bizarre incident blijft een bron van humor en schaamte.

[embedded content]

7. Kopstoot van Zinedine Zidane
Tijdens de WK-finale van 2006 gaf de Franse aanvoerder Zinedine Zidane een kopstoot aan de Italiaanse speler Marco Materazzi, wat hem een rode kaart opleverde. Deze daad van agressie was schokkend en betekende het einde van Zidane’s carrière.

[embedded content]

8. Blunder van J.R. Smith
In Game 1 van de 2018 NBA Finals vergat J.R. Smith van de Cleveland Cavaliers de score en dribbelde hij de klok uit, waardoor hij een kans miste om de wedstrijd in regulatie te winnen. Deze misstap kostte de Cavaliers de wedstrijd en werd alom belachelijk gemaakt.

[embedded content]

9. Donovan McNabb’s Overtime Confusion
In een NFL-wedstrijd in 2008 gaf Philadelphia Eagles quarterback Donovan McNabb toe dat hij niet wist dat wedstrijden konden eindigen in een gelijkspel. Deze bekentenis kwam na een gelijkspel tegen de Cincinnati Bengals en leidde tot wijdverspreide spot.

[embedded content]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....