Foto: Anita Baxas (Videostill X/Ickonic)

Help door deze informatie met anderen op je social netwerk te delen!

Uit een Harvard Pilgrim-studie blijkt dat ‘minder dan één procent van vaccinbijwerkingen’ wordt gemeld bij VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt. Zelfs vaccinfabrikanten schatten dat het werkelijke aantal 50 keer hoger ligt.

Het aantal meldingen in VAERS moeten we dus met 100 vermenigvuldigen, zei professor Anita Baxas in gesprek met Gareth Icke.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/06/de-wereldwijde-schade-door-de-prik-is-erger-dan-je-denkt-1.png

(Video verwijderd? Klik hier…)

2 miljard mensen

Als Baxas het aantal meldingen in VAERS en de overige systemen in de wereld bij elkaar optelt en vermenigvuldigt met 100, komt ze uit op 20 miljoen sterfgevallen en 2 miljard mensen die zijn beschadigd door de coronaprik.

Alleen al in de VS waren er van de uitrol van de vaccins tot week 38 van 2022 ruim 1,1 miljoen meer sterfgevallen dan normaal. Onder 65-plussers bedroeg de oversterfte vanaf de uitrol van de prikken tot de eerste week van 2024 meer dan een miljoen, zei professor Baxas.

Ongekend

Ze verwees daarnaast naar verzekeringsmaatschappij OneAmerica, die begin 2022 meldde dat de oversterfte onder werkende Amerikanen met 40 procent was toegenomen in de tweede helft van 2021. Bij een catastrofe die eens in de 200 jaar voorkomt, is er een 10 procent toename van uitkeringen in die leeftijdsklasse, zei data-analist Ed Dowd.

“We kampen momenteel met de hoogste sterftecijfers uit de geschiedenis van deze sector, niet alleen bij OneAmerica,” zei directeur Scott Davison destijds tijdens een nieuwsconferentie. “Veertig procent is ongekend.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
5
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....