© Politie/Shutterstock

Een Amerikaanse tiener is vermist nadat hij in Duitsland alleen van een cruiseschip stapte. De politie is een grote zoekactie gestart en roept getuigen op zich te melden.

Vandaag om 21:43

De 14-jarige Aydin Brown werd voor het laatst gezien toen hij donderdagochtend om 7 uur voet aan wal zette in de Duitse gemeente Rostock-Warnemünde. De jongen was met zijn grootmoeder op vakantie met het cruiseschip Caribbean Princess, maar verliet het schip donderdag alleen.

Princess Cruises liet vrijdag weten dat ze samenwerken met de Duitse politie om de jongen op te sporen. “We begrijpen het leed dat deze situatie heeft veroorzaakt en zullen de familie ter plekke blijven ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd”, aldus Princess Cruises. “We waarderen de snelle reactie en de voortdurende inspanningen van de lokale autoriteiten in hun zoektocht naar de jongeman enorm. Hun toewijding en expertise zijn van onschatbare waarde in deze kritieke situatie en we doen alles wat we kunnen om hen te helpen.”

De organisatie zou er ook al voor gezorgd hebben dat de moeder van de jongen vanuit de VS kan overvliegen naar Duitsland.

De politie is op zoek naar een ooggetuige die de jongeman omstreeks 7.30 uur zou gezien hebben aan het lokale treinstation. Die man zou tussen 20 en 25 jaar oud zijn en wordt gevraagd om zich te melden bij de politie.

Brown zelf is 1 meter 70 groot en heel lang donker haar. Hij droeg op het moment van zijn verdwijning een donkere jas en broek en zou retro schoenen dragen.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....