Sint-Eloois-Vijve

De buurtbewoners van de Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve werden maandagnacht gewekt door een luide klap. Een Audi met twee inzittenden knalde omstreeks twee uur om nog onbekende reden tegen een elektriciteitscabine. Na de klap vatte de wagen vuur en brandde volledig uit. De buurt zat door het incident een tijdlang zonder elektriciteit.

Het incident gebeurde op het kruispunt van de Moorstraat en Tapuitstraat in Sint-Eloois-Vijve. De wagen kwam maandagnacht omstreeks twee uur met een klap tegen een elektriciteitscabine terecht. De twee inzittenden van de blauwe Audi konden op wonderbaarlijke wijze heelhuids uitstappen na de hevige klap.

Door het ongeval werden buren meteen gewekt, die belden ze de hulpdiensten. De wagen had intussen vuur gevat. “De vlammen kwamen heel hoog”, vertelt de brandweer. De twee inzittenden hadden het voertuig daarvoor al kunnen verlaten.

De schade aan de elektriciteitscabine zorgde ervoor dat de hele buurt zonder elektriciteit kwam te zitten. Netbeheerder Fluvius kwam ter plekke om de schade op te meten. Omstreeks 3 uur kon de wagen getakeld worden.(djr)

© djr

© djr

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....