Een artikel wat we schreven op 11 juli 2012 naar aanleiding van een vondst op het internet, zoals altijd. Deze keer over de Spaanse griep, waar geen woord Spaans aan te pas kwam. We verwijzen vervolgens door aan nieuwe bevindingen over de oorzaken van deze zogenaamde pandemie. Ze proberen al 200 jaar steeds meer van hetzelfde, het Apparaat. Daar is het natuurlijk een machine voor. Degenen die weigeren te erkennen dat deze machine ons consistent met leugens en visuele trucjes alle kanten uitschopt, zijn verloren. Als je hardnekkig blijft geloven dat we in een keiharde, zelfgeorganiseerde realiteit zitten, heb je niet opgelet. En als je niet hebt opgelet, dan hoop ik eigenlijk ook maar dat je niet voor nageslacht hebt gezorgd; sorry.


DE ‘SPAANSE GRIEP’ IN 1918 WAS EEN BEDRIJFSONGEVAL

9-12 minuten


De staat heeft onze vaccins-productie verkocht aan een Indiase ondernemer, Het Serum Institute of India.

Naar verluid stond het al enige tijd in de etalage, want de activiteit was verliesgevend.

Het bericht werd toegelicht door niemand minder dan de levensgevaarlijke volksmenner en angstaanjager “Doctor” Ab Osterhaus, dierenarts, vanuit zijn vakantie-villa in het zon-overgoten Griekenland: “Het is een sterk groeiende, private onderneming, en die zijn ongetwijfeld geïnteresseerd om ook op de Europese markt te komen en voor hen zou dit een mooie stap kunnen zijn. Ze hebben laten zien dat ze een volwassen bedrijf zijn en dat daar de kwaliteit van productie geborgd is. Het is niet zo dat er een winkelnering is van de Nederlandse overheid met dat instituut.”

Als we deze Osterhaus goed inschatten en gezien het autoritaire commentaar wat hij levert op dit voldongen feit, kunnen we aannemen, dat hij van de hoed en de rand weet en het allemaal niet voor niets heeft gedaan. Uiteindelijk werkt ook hij voor eigen boterham en per definitie NIET voor het algemeen belang. Had hij dat wel gedaan, dan zou hij bitter vechten tot het einde om tenminste deze activiteit nog in eigen beheer te houden. Aan het leed van de medemens mag geen geld worden verdiend, dus de productie van vaccins is een kostenpost voor het ministerie. Het is toch van de gekke, dat er in het Erasmus MC door dezelfde dierenarts een dodelijke mutant van de vogelgriep wordt uitgevonden, die ons nu wijs maakt, dat we de bestrijding ervan maar in handen moeten leggen van een bedrijf die er aan moet verdienen? Een dierenarts zonder principes is de garantie voor de volgende pandemie.

SPAANSE GRIEP WAS PARA-TYPHUS

In ons onderzoek naar de gebeurtenissen in de Eerste Wereldoorlog, stootten we automatisch op de in 1918 uitgebroken Spaanse Griep. Na twee jaar was het virus uitgewoed en waren we wereldwijd 22 miljoen doden verder (sommige bronnen maken zelfs melding van meer dan 50 miljoen dodelijke slachtoffers). Hoe zijn we aan de naam “Spaanse Griep” gekomen? “Spanish Influenza”? Welnu deze benaming is een zogenaamde “cover-up” een doofpotconstructie met een opleukend etiketje, genaamd “Spaanse Griep”.

In 1916 werd in een Chinees laboratorium een anti-stof ontwikkeld tegen typhus. Dit laboratorium werd gefinancierd door de Rockefeller Foundation, een stichting ter bevordering van wetenschappelijk onderzoek, met name op pharmaceutisch gebied. Stichtingen waren overigens bedoeld als belastingontduiking, het geld werd altijd teruggepompt in de belangen van de elite.  William Avery Rockefeller (Big Bill, foto links) was dé pionier van de kwakzalverij, hij verkocht in het begin van de 19e eeuw verdunde aardolie (of “snake oil”) in een betrouwbaar geëtiketteerd flesje als wondermiddel, waar je je leven mee kon verlengen, kanker mee kon genezen en van je nierstenen afkomen. Hij was gedurende 34 jaar met twee vrouwen getrouwd, met de ene als Mr. Rockefeller en de andere als Mr. Levingston. Hij moest met zijn gezin regelmatig op de vlucht als gevolg van zijn “activiteiten” als paardendief, inbreker, valsemunter, verkrachter, brandstichter en oplichter – deze grondlegger van onze Wereldregering…. Hij viel uiteindelijk door de mand, maar zijn kapitaal voor het Rockefeller Imperium konden ze hem niet meer afnemen. De Amerikaanse Burgeroorlog kwam als geroepen en door aan beide partijen te leveren liep deze “entrepreneur” slapend binnen. De rest is geschiedenis. Zijn nazaten hebben zijn kwakzalverij-traditie voortgezet door te investeren in onderzoek, het oprichten van universiteiten en het opzetten van een conglomeraat van farmaceutische bedrijven (wat we nu kennen als Big Pharma). De experimentele fase, welke het daglicht niet kon verdragen liet men in landen als China uitvoeren. China was sinds de BOXER OPSTAND stevig onder controle van het Westen gebracht. Alle Rockefeller activiteiten zijn in eerste instantie gefinancierd met Rothschild kapitaal.

The Horrors of Vaccination

In één van die door Rockefeller gefinancierde laboratoria werd een vaccin ter bestrijding van typhus ontwikkeld. Dit geschiedde op de toen gebruikelijke wijze van “trial & error” – blijven proberen tot er iets goeds uitrolt. Menselijke proefkonijnen waren in ruim voldoende mate aanwezig. Deze Typhus-vaccins zijn ontwikkeld door pus van geïnfecteerde Chinezen af te nemen en met dit pus varkens te injecteren. De varkens kweekten de besmettelijke materie verder op, werd weer afgenomen en vermengd met het eiwit van kippen eieren. Dit mengsel werd preventief als “vaccin” bij mensen geïnjecteerd. Wát men exact had geproduceerd is absoluut onduidelijk, maar zeker is, dat het typhus-bacterie op deze manier rampzalig snel kon worden verspreid onder de mensen. Het vaccin werd door Rockefeller verkocht aan de beide zijden van het Europese conflict, een trucje dat de Nederlandse Cocaïne Fabriek van deze criminelen had afgekeken. Direct na de vaccinaties in 1918 werden soldaten ziek. Doktoren van die tijd stelden de diagnose vast op “Para-Typhus”, het ziektebeeld kwam daar mee overeen: misselijkheid, overgeven, diarrhee, gevolgd door een dodelijke longontsteking. Bronnen uit 1921 komen zelfs op een dodelijk aantal slachtoffers van meer dan 50 miljoen mensen wereldwijd (Bron: The Horrors of Vaccination – Higgins, 1921). Veel later werd deze door mensenhand verspreide pandemie de “Spaanse Griep” genoemd, door het (door dezelfde machten gecontroleerde) media conglomeraat van die tijd keurig overgenomen van “gerenommeerde ” instituten als Rockefeller Foundation en Universiteien. Ten koste van alles moest worden voorkomen, dat het vaccin zou worden betiteld als wat het werkelijk was, namelijk typhus verspreid door vaccins. Vaccins geproduceerd en verkocht door het miljarden Big Pharma Imperium van Rockefeller en consorten. Als de waarheid aan het licht zou komen, was het snel over en uit met het “imperium” en de aandeelhouders – de handelaren in de “Zwarte Dood”- we zouden dan moeten investeren in fabrieken van lantaarnpalen……

Genocide afgedekt

We kunnen aannemen dat de pandemie in 1918 een “bedrijfsongevalletje” is geweest, de doofpotconstructie daarna is de ware misdaad. Genocide afdekken met een succesvolle propaganda oorlog, door aan deze massa-moord simpel een andere naam te geven. Zou het onder weer andere namen nog eens opduiken en dood en verderf zaaien? Wij vonden het treffend, dat de Chinese experimenten destijds op mensen, varkens en kippen zijn uitgevoerd. Vandaag komen we ze weer tegen, de varkensgriep en de vogelgriep. Treffend genoeg dienen wij van staatswege inmiddels de naam “Mexicaanse griep” te hanteren – een vergelijkbare PR-methode als we kijken hoe de typhus-verschijnselen in 1918 werden weggemoffeld door het de Spaanse griep te noemen. De vogelgriep krijgt een nummer en daarmee is de doofpotconstructie van 1918 al bijna 100 jaar aan de gang. Niet in ons belang, maar om de pharmaceutische concerns aan hun miljarden te helpen.

Moeder Natuur is absoluut niet in staat om op toevallige wijze vogel-, varkens- en drie soorten menselijke griepvirussen te re-combineren. Allen psychopatische geesteszieke “wetenschappers” en hun financiers zijn tot zoiets in staat! Ab Osterhaus is een waterdragende assistent met “menselijke uitstraling” die de paharmaceutische mythe in stand moet houden en daar wordt hij puissant rijk van. Dit zijn geen “bedrijfsongevalletjes” meer, men heeft van 1918 geleerd: je kunt er gigantisch rijk van worden, zolang je maar kunt verdienen aan het leed wat je zelf hebt veroorzaakt! Iedereen die het goedpraat, dient achter slot en grendel te belanden en zich aan te melden als proefkonijn.

Tenslotte

In onze onderzoeken stuitten wij eveneens op een geschrift uit 1972, waar melding wordt gemaakt van een hele rij chemisch-bacteriologische laboratoria in de Verenigde Staten, onder militair beheer. Rocky Mountain Arsenal of Denver, Colorado, Pine Bluff, Arkansas, Edgewood Arsenal in Maryland, Fort Detrick in Maryland, Umitilla Army Base in Hermiston, Oregon, Dugway Proving Grounds in Utah, Fort McClellan, Alabama en Newport, Indiana. Deze lokaties herbergden toentertijd laboratoria en productie-units voor het ontwikkelen, produceren en testen van chemische en bacteriologische wapens ten behoeve van de verspreiding van de democratie in de wereld. Om even een paar namen te noemen, die later op de meest vreemde plaatsen weer zijn “opgedoken”:  ANTHRAX, BOTULISME A, MOSTERDGAS, CN/TS TEARGAS, WHITE PHOSPHORUS en….Q-FEVER.

Dit was dus in de tijd dat (Noord)-Vietnam proeftuin was, onder anderen ook voor ons eigen KONINKLIJKE PHILIPS , via Philips Duphar met het “Agent Orange” ontbladeringsmiddel. Miljarden kost het de volksgezondheid en nog veel meer miljarden om het dioxine-residu in met name Taiwan op te ruimen, waar die rotzooi werd geproduceerd.

In dat geschrift wordt dus ook melding gemaakt van het door dezelfde laboratoria ontwikkelde “Q-FEVER”, een relatief onschadelijk middel, maar van buitengewoon langdurige en hardnekkige aard.

U hoeft zich vanaf heden niet meer af te vragen waarom het fenomeen Q-Koorts gebagatelliseerd en gemarginaliseerd wordt door onze aan de Amerikanen horige overheid. Dit is een vergelijkbare propaganda-oorlog laten we maar eerlijk zijn, want wie moet er nu weer beschermd worden voor de miljarden gevolgschade?


Op de website Antistoffen tegen Medische Terreur een diepgaand artikel over het ontstaan van de Spaanse griep. Het wordt interessant als je bedenkt dat de Spaanse griep is bedacht en gebruikt als dekmantel voor het ongebreidelde gebruik van gifgassen op het slagveld van de Eerste Wereldoorlog. De gevolgen waren catastrofaal en heeft nog jaren doorgeëtterd in Europa. Het wordt nóg interessanter als je weet dat ze de “vaccinatie” tegen deze zogenaamde “griep” hebben gebruikt als dekmantel voor de werkerlijke oorzaak. Je ziet dus, dat de “cover-ups” soms over elkaar heenrollen en dat de mensen dat niet in de gaten hebben omdat ze constant worden besodemieterd. Big Pharma is bedacht om de vernietiging van onze leefomgeving te verdoezelen. De schade die Big Pharma aanricht wordt verdoezeld door het organiseren van een “pandemie”. Zo rolt de ene na de andere afleidingsmanoeuvre over elkaar heen. Wij mensen zien al zo weinig en wat we zien is nog niet eens de realiteit.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....