Voormalig First Lady Melania Trump heeft uitgesproken over de recente aanslag op het leven van haar man en onthuld hoe haar familie bijna werd geconfronteerd met “verwoestende veranderingen” in het gezicht van het “monster” dat Donald Trump als niets meer dan een politiek doelwit zag.

De voormalige first lady benadrukte dat in de wrede wereld van de politiek, liefde altijd de boventoon moet voeren.

Ga advertentievrij met Premium, probeer het voor $1

[embedded content]

De aanvaller achter deze daad is geïdentificeerd als de 20-jarige Thomas Matthew Crooks uit Pennsylvanië, die werd opgewacht door de politie en de Secret Service

Onmiddellijk na de aanval gaf Trump een vuistslag voordat hij voor behandeling naar het nabijgelegen Butler Memorial Hospital werd begeleid.

Deze moordpoging komt het dichtst bij het leven van een Amerikaanse president sinds Ronald Reagan in 1981 werd neergeschoten.

Eén toeschouwer is om het leven gekomen, terwijl twee anderen kritieke wonden hebben.

Melania, die haar man door dik en dun heeft bijgestaan, betuigde haar diepste medeleven aan de families van de slachtoffers van de meedogenloze aanval.

Nontegenstaande haar gebruikelijke lage profiel, verdedigde ze het karakter van haar man en drong er bij het publiek op aan om verder te kijken dan de politiek en de oprechte vriendelijkheid te erkennen die haar partner volgens haar kenmerkt.

Als reactie op de tragedie heeft Meredith ORourke steun betuigd aan de slachtoffers via een GoFundMe pagina, die op het moment van dit schrijven bijna 3 miljoen dollar heeft opgebracht.

De voormalige president zelf sprak zijn dank uit aan de geheime dienst van de Verenigde Staten en de ordehandhavers voor hun snelle interventie en betuigde zijn oprechte medeleven aan de nabestaanden en de gewonden.

Liefde aan Amerika en vrijheid? Bekijk Red Beach Nation Kleding – 20% KORTING met Promo Code FREEDOM

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....