Christina Sandera, de vriendin van Clint Eastwood, is donderdagavond op 61-jarige leeftijd overleden. Waaraan ze is overleden, is niet bekendgemaakt, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Lien Lammens

Vandaag om 09:02

“Christina was een lieve, zorgzame vrouw en ik zal haar heel erg missen”, zei Clint Eastwood in een verklaring. Een woordvoerder van Warner Bros. meldde dat de 94-jarige acteur geen verdere commentaar zal geven op het overlijden van zijn vriendin. Hij wil het verlies graag in een serene sfeer verwerken. Waaraan de vrouw overleed, is niet duidelijk.

Het koppel ontmoette elkaar in 2014 in zijn Mission Ranch Hotel in Carmel-by-the-Sea in de Amerikaanse staat Californië. Sandera werkte er als gastvrouw in het bijhorende restaurant en de vonk sloeg meteen over. Ondanks dat ze al tien jaar een koppel vormden, is er bijzonder weinig over hun relatie geweten.

Eerder was Eastwood al twee keer getrouwd: met Maggie Johnson van 1953 tot 1987 en met nieuwsanker Dina Ruiz van 1996 tot 2004. Ook had hij relaties met collega’s, onder wie Titanic-actrice Frances Fisher en zijn tegenspeelster in de film ‘The Gauntlet’, Sondra Locke. Eastwood is ook de vader van acht kinderen.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....