Enkele dagen geleden was Brad Pitt op het racecircuit in Hongarije.© Getty Images

De Amerikaanse acteur Brad Pitt (60) is dinsdag aangekomen in ons land. Hij is hier voor opnames op het racecircuit van Spa-Francorchamps en om zijn schoonfamilie te ontmoeten. Dat meldt HLN.

Brad Pitt werd in de afgelopen weken al meermaals op racecircuits over heel de wereld gespot. De acteur werkt namelijk aan een nieuwe film over Formule 1 en dan is een Grand Prix de ideale plek om enkele scènes in te blikken. Pitt schittert in de film naast de Britse acteur Damson Idris en ook voor F1-kampioen Lewis Hamilton zou een rolletje weggelegd zijn.

Pitt kruipt in de rol van Sonny Hayes, een voormalige F1-piloot. Zijn personage zou ooit een succesvolle racer geweest zijn, maar raakte betrokken bij een afschuwelijke crash. “Daarna verdwijnt hij uit het wereldje en gaat hij in lagere reeksen rijden”, zei Pitt daar onlangs zelf over. Hij wordt daarna opnieuw opgepikt in het wereldje voor een nieuw project. (Lees verder onder de foto)

© REUTERS

Aangezien komend weekend de Grand Prix van Spa-Francorchamps plaatsvindt, reisde Pitt naar ons land af voor opnames. Dat hij aanwezig zou zijn, werd eerder al aangekondigd.

Volgens HLN heeft Pitt nog een reden om in ons land aanwezig te zijn. De acteur vormt sinds november 2022 namelijk een koppel met juwelenontwerpster Ines de Ramon (34). De twee zouden deze week in Waals-Brabant verwacht worden bij de grootmoeder van de Ramon voor een heus familiefeest.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....