Help mee door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Ook een aantal politieke partijen zijn niet te spreken over de openingsceremonie van de Olympische Spelen. Met de uitbeelding van het Laatste Avondmaal van Jezus werd het christendom bespot, stellen sommige politici.

PVV-leider Geert Wilders sprak zich uit tegen ‘woke onzin’ bij de ceremonie, waarin dragqueens te zien waren.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/07/laten-we-deze-woorden-van-poetin-nog-maar-eens-herhalen-na-de-openingsceremonie-van-de-olympische-spelen-1.png

“Het is duidelijk dat je als christen niets te zoeken hebt bij de Olympische Spelen in Parijs met bespottingen van het Laatste Avondmaal en verwijzingen naar het gouden kalf,” merkt SGP-Kamerlid André Flach op.

Tot pedofilie aan toe

Ook Rusland heeft kritiek geuit op de opening van de Spelen. Maria Zacharova, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken, zag ook dat de Apostelen werden afgebeeld als travestieten. “Omdat de Olympische ringen kleurrijk zijn, vinden ze in Parijs duidelijk dat je er maar één grote gayparade van moet maken,” sneerde ze.

Laten we na de openingsceremonie van de Spelen de woorden nog maar eens herhalen die president Poetin afgelopen jaar sprak in het voetbalstadion Loezjniki in Moskou.

De Russische president zei dat westerse leiders ‘constant liegen, historische feiten verdraaien en onze cultuur blijven aanvallen; de Russisch-Orthodoxe Kerk en andere traditionele religieuze organisaties in ons land’.

“Kijk wat ze doen met hun eigen volkeren. Ze verwoesten het gezin en hun culturele en nationale identiteit. De perversiteit naar kinderen toe wordt de nieuwe norm, tot pedofilie aan toe,” sprak Poetin.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

‘Bizarre speech’

“Priesters worden gedwongen huwelijken tussen personen van hetzelfde geslacht in te zegenen. Laat hen vrij. Wat wil ik hier zeggen? Volwassenen hebben het recht om hun leven te leiden zoals zij dat willen. Zo hebben we daar altijd over gedacht in Rusland en dat zullen we altijd blijven doen. Niemand zal je privéleven binnendringen, dat zullen we niet doen.”

De heilige geschriften zijn er volgens de Russische president duidelijk over: het gezin is een eenheid bestaande uit een man en een vrouw.

De westerse media schreven vervolgens dat ‘Poetin in een bizarre speech claimt dat pedofilie in het Westen normaal is’.

Is dat niet bizar?

Bizar? In het Westen sturen we mannen die vrouwen verkrachten naar een vrouwengevangenis omdat ze zich identificeren als vrouw. Is dat niet bizar?

We stellen onze kinderen bloot aan goeddeels naakte dragqueens en iedereen die ertegen is, wordt gedemoniseerd en weggezet als een ‘fascist’. Is dat niet bizar?

Niet meer te behandelen

Poetin: “Miljoenen mensen in het Westen zien in dat ze afstevenen op een grote spirituele ramp. De elites zijn gek geworden en het lijkt erop dat ze niet meer te behandelen zijn. Dat zijn hun problemen en wij moeten onze kinderen beschermen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
32
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....