© 2Fabiola

Meulebeke / Kachtem / Ardooie / Pittem

Tijdens een optreden van 2Fabiola in Meulebeke is een 84-jarige bezoeker zondag onwel geworden. De man overleed nadien in het ziekenhuis.

Afgelopen weekend vond naar jaarlijkse gewoonte een groots volksfeest plaats op ’t Veld langs de Brugsesteenweg (N50), op de grens tussen Meulebeke, Ardooie en Pittem. Op zondag werd de gekende Vedettenparade van de Tabakommegang om 15 uur op gang getrapt door De Romeo’s. Na optredens van Yves Segers en Luc Steeno was het rond 17.45 uur tijd voor 2Fabiola. 

Maar het concert werd snel stopgezet toen een bezoeker ineenzakte. “Het optreden van 2Fabiola was pas gestart en werd onmiddellijk stilgelegd nadat een 84-jarige man onwel was geworden”, reageert de organisatie. “Het Rode Kruis en enkele mensen met een medisch beroep gingen meteen over tot reanimatie.” Intussen snelden de hulpdiensten naar ’t Veld.

Medeleven

“Na een lange reanimatie door het MUG-team en ambulancepersoneel werd de man overgebracht naar het ziekenhuis. Nadien kregen we de melding dat hij helaas was overleden.” Het zou gaan om de 84-jarige D.V. uit Kachtem bij Izegem. Het concert werd na de medische interventie niet meer voortgezet.

Pat Claesen – beter gekend als Pat Krimson – betuigde alvast zijn medeleven op sociale media. “In naam van het hele 2Fabiola-team condoleren we de familie en nabestaanden van de persoon in kwestie. Veel sterkte. En bedankt aan de organisatie en hulpdiensten voor de snelle interventie.” (LVW)

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....