© Gofundme

Een 30-jarige man uit Florida die na 244 dagen miraculeus uit een coma ontwaakte, is gestorven nadat hij werd aangereden door een vrachtwagen.

fdb, Telegraaf

Vandaag om 03:00

Drew Kohn was destijds een medisch wonder toen hij op zijn 22ste na een motorongeluk waarbij de Amerikaan een zwaar hersentrauma opliep, na ruim acht maanden plots uit zijn coma ontwaakte. De man werd op een bepaald moment zelfs hersendood verklaard, zegt zijn moeder in een interview met The New York Post. Dokters zouden bij de familie aangedrongen hebben op eventuele orgaantransplantaties. Tot hij dus toch weer beter werd en tot ieders verbazing ontwaakte uit zijn coma. Een jarenlange zware revalidatie volgde, maar uiteindelijk leerde Kohn weer stappen.

En toen sloeg het noodlot opnieuw toe. De 30-jarige man was vorige week weer betrokken bij een zwaar verkeersongeval. Toen hij ’s ochtends vroeg aan het wandelen was, werd hij aangereden door een vrachtwagen. De chauffeur contacteerde meteen de hulpdiensten, maar alle hulp kwam te laat. Kohn stierf ter plaatse.

Ondanks haar hartzeer zegt de moeder van het slachtoffer dat ze dankbaar is dat ze nog zeven jaar extra met haar zoon kon spenderen. “God heeft mijn verzoek ingewilligd en ik ben niet boos. Ik ben niet boos. Ik heb er vrede mee”, vertelt ze aan New York Post.

De nabestaanden zitten door alle medische kosten van de voorbije jaren financieel aan de grond en zijn daarom een inzamelingsactie gestart op Gofundme. Daar zijn intussen al duizenden dollars opgehaald.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....