Tijdgeest Magazine is al bijna 18 jaar een gratis publicatie, tweewekelijks, een boomerhobby via het ludieke kerkgenootschap De Vlamdragers. Niks meer voor jou? Stuur mij een retourmail met UIT.

 
van 1 augustus 2024 gaat over
Trumps oor, Starwars
, virussen, scheten, lijkschennis & de Dodenlijst.

NEPAANSLAG OP TRUMP!

Censuur? De hele wereld stort financieel in na een Windows-update, maar niemand praat over schadevergoedingen? Raar. Overal oversterfte. Gek, nergens hoor je iets over onderzoek. Het lijkt 9/11 wel. En dan? Biden wilde eerst nog winnen maar toen? Maar toen was Trump hem te slim af. Want? Kijk eens naar DIT filmpje. Er klinken twee schoten. Dan pas grijpt Trump  met rechts naar zijn oor en duikt naar beneden. De eventuele kogel mist hem MAAR RAAKT NIEMAND UIT HET PUBLIEK ACHTER HEM. Dan pas klinken er nog een paar schoten. Onder het baldakijn kwakt iemand hem een zakje kippenbloed tegen zijn oor en dan mag hij weer gaan staan. Zijn rechterhand is helemaal schoon. Op dat moment is hij ook opnieuw perfect doelwit maar er wordt niet meer geschoten. De andere slachtoffers zijn gewoon met een tweede geweer opzettelijk geraakt voor de sfeer. Gezellig. Een keuze straks tussen vals licht en duisternis. En door!  En op het thuisfront weer wennen aan ons lokale bedrog: de MH17 crash.


Foto met kogelinslagen van een boordmitrailleur. Niks grote BUK-raket!

GEHOORBESCHADIGINGEN

De gevallen van gehoorbeschadigingen bij jongeren rijzen de pan uit door een overmaat aan festival- en discoherrie. Oordopjes bij de kassa? Het zijn demonische bands en DJs die leeftijdgenoten van harte tinnitus gunnen. Ecstatic dansers? Extase? Niks. Na de pauze moet zo nodig het volume omhoog, want anders is het publiek te moe, te verdoofd, te dronken om te luisteren?! De bassen moeten harder en de metronoom gaat aan, want de jeugd wil nu eenmaal plat gebonkt worden? Rot op, zooitje quasi-spirituele sluipschutters!

Als ze niet in je oor knallen, mikken de grote Amerikaanse techgiganten op onze portemonnee. Die wereldwijde storing van Microsoft op vrijdag 19 juli 2024 legde miljoenen gebruikers in de gezondheidszorg, vervoer en overheid lam. Dan weet je weer hoe absurd we in de macht van de Amerikanen zijn. Lees je gek bij Geoengineering en Transhumanisme van Elana Freeland.

VAN BOVENAF BEKEKEN

Beter luisteren naar je intuïtie natuurlijk? Gaan voor de liefde, dat klinkt goed. Maar wat echter te denken over al dat opgepimpte verlangen (TweelingZielen!!) naar Goddelijke Verbinding? Toneelschrijver Bernard Shaw: Het huwelijk is een instituut dat twee mensen in staat stelt om samen de problemen te doorstaan die ze niet gehad zouden hebben als ze alleen waren gebleven.”

Elke scheiding is veroorzaakt door een huwelijk. Maar natuurlijk kunnen we best samen blijven mediteren en chanten. Werkt overzichtelijker. Beetje vunzen in de vrije natuur kan ook nog. Geil!
Dat ons ondertussen 11.000 satellieten in de gaten houden is in dat licht razend boeiend. De VS runnen er 8.000, Rusland 3.600, China 900, Engeland 400, Frankrijk 180, India 130 en Duitsland 100. Er zijn er nog 90.000 extra gepland. Die kunnen botsen en elkaar beschadigen. Of uit de lucht worden geschoten, zodat het afval omlaag dondert.
Starwars! Laat ons opgewekt blijven!

LEEUWENPOORT & LUCHTJES

Gordon Volckmer van Nieuwetijds.com:

“Op 8 augustus vindt, zoals ieder jaar, het Galactische Nieuwjaar plaats. De ster Sirius staat dan in dezelfde lijn als de Zon en de Aarde. Omdat de Zon op dat moment in het dierenriemteken Leeuw staat, wordt deze unieke gebeurtenis ook wel de Leeuwenpoort genoemd. Tijdens de Leeuwenpoort ontstaat er een doorgang naar een hoger bewustzijn waardoor je versneld kan groeien richting jouw zielsmissie.”

Hoera. Dat willen we allemaal. Een doorgang naar hoger bewustzijn.  Beetje naadje dat dan net Mercurius verwarrend en communicatieverstorend van 5 tot 28 augustus retrograde loopt.
Meer aantrekkelijke nieuwtjes lees ik ook altijd bij Juglen Zwaan. Over Baking Soda bijvoorbeeld of over etherische oliën:

“Aromatherapie is een vorm van alternatieve geneeskunde die gebruikmaakt van de essentiële oliën van planten om lichaam en geest te ondersteunen. Deze oliën worden gewonnen uit verschillende plantendelen zoals bloemen, bladeren, wortels en schors. Elke olie heeft zijn eigen unieke geur en werking. Via de reukzenuw kunnen deze aromatische oliën een positief effect hebben op onze gesteldheid, stemming en gezondheid..”

Aromatherapie. Goedkoop is het nie. En we willen natuurlijk die doorgang naar hoger bewustzijn! Ineens moet ik denken aan hoe het inademen van andermans scheten gunstig werkt op je microdarmbioom. Een klein hapje poep eten van gezondere derden doet zelfs vaak wonderen. Je gelooft het niet?

VIRUSSEN? OF WAT MAAKT JE DAN ZIEK?

Veel mensen denken echt dat virussen niet bestaan en dat de aarde plat is. Of dat je bookmakers te slim af kunt zijn met gokken en dat je voetbaluitslagen kunt voorspellen. Dat je automatisch gelukkig wordt van geslachtsverandering. Dat Wilders een zegen is voor ons land. Dat negers lui zijn (hier kijken), Marokkanen macho (hier kijken) en Joden hebzuchtig (juist nergens kijken).

Terug naar de virussen. Lees je even in op een EOS-artikel: HIER. Iets maakt de mens dus ziek. Ziek van stress, ziek van zichzelf of van anderen.  Foto’s van bloed onder een microscoop geeft steeds griezeliger beelden te zien. Vaxschade? Of kleine zooi in je supermarkteten? Kijk zelf maar HIER.

Je weerstand zakt en ergens slaat het een of andere afvalopruimertje toe. Hoe het kreng heet, maakt toch niet meer uit? Deze schepping draait immers geheel om eten en gegeten worden, een eeuwig durende energiekringloop. ‘t Is beter worden of niet. En in dat laatste geval kan het juist weer heter worden (het crematorium).

LIJKENSCHENNIS

Omdat de doorsnee mens, vet kinderachtig, niet wil worden opgegeten, is de crematie uitgevonden. Ik wilde al heel lang een TikTok-filmpje zien hoe die mannen bij een dood iemand diens gouden tanden en kiezen loswrikken, voordat de kist de oven in gaat. Als je daar eenmaal over mindfuckt, laat het beeld je niet meer los. Of nog enger: wat hoor je als de betrokkene nog niet 100% dood is! Ik wacht op de volgende Netflix-horrorfilm…

Of je nu van binnenuit door een bacterie of virus wordt opgegeten, maakt wel uit qua ongemak. Maar dood moeten we. Wie lang goede seks beleeft en niet rookt of zuipt, wordt onmiskenbaar ouder dan gemiddeld. Maar dood moet. Wie de geest een beetje uitzuivert van hinderlijk ego, die houdt ook meestal het lichaam gezonder. Maar dood moet. Lees vooral verder.


De Dood? Nee, een van die buitenaardsen onder ons. Weet je waar je moet kijken?

ZELFMOORD DOOR ONTHOOFDING

Amerika is een land vol mysteries. Vooral politieke mysteries. Hillary Clinton stelde in 2010 al voor om Julian Asange met een drone uit te schakelen. Overzichtelijk. Op de zogeheten Clinton Dodenlijst kom je niettemin de meest onwaarschijnlijke doodsoorzaken tegen. Die twee jongens waren in slaap gevallen op de treinrails en toen overreden. Zelfmoord: die zwangere mevrouw stierf aan een schotwond in het achterhoofd. Die andere meneer sprong geheel vrijwillig van zijn balkon, net toen hij had beweerd dat hij belastende documenten zou gaan vrijgeven. James was onthoofd gevonden maar toch vanwege een natuurlijke oorzaak overleden. Bill S. twijfelde aan de zelfmoord van zijn vriendin Kathy en ging ook maar meteen zelfmoord plegen. Twaalf van Bill Clintons persoonlijke lijfwachten stierven toevallig een onnatuurlijke dood. Te veel van dichtbij mee gekeken…

De Amerikanen kopen in sneltreinvaart goedkoop allerlei grond en bedrijven op in Oekraïne. Zo knokt de VS mee in Europa via ons! Eerst munitiedepots en dan groter werk. Nog even en er gaan nieuwe zelfmoordlijsten circuleren. Of maakt niks meer uit als de Golfstromen in de oceanen stil vallen?

BERICHTEN VAN ONZE SPONSORS

Alleen donateurs kunnen oproepjes plaatsen in TM. Donateur word je door eenmalige storting (tot 2025, per kalenderjaar dus) van € 40 op de rekening van een van onze sponsors, de Haagse Stichting Open Ontmoeting Olivijn: NL73 INGB0005008174 onder vermelding van je mailadres. De regeladvertenties kosten je dan maar € 20 per keer. Een oproep is altijd drie regels, maximaal 25 woorden, waarvan 3-4 vet. Voor langere berichten geldt daarboven een tarief van € 0,60 per woord. Je annonce wordt doorgeplaatst op www.tijdgeest-magazine.nl, goed voor 8.000 views per maand.

* Een community van coaches op het  Mankind Festival, 3 en 4 augustus in de parktuinen van Kasteel Pietersheim in Lanaken, net over de grens bij Maastricht. Dagticket € 6.

* Te koop of te huur in Frankrijk, bij Droux, boven Limoges, La Maison Fleurie, de helft van mijn gerestaureerde landhuis, geschikt voor een selfsupporting community, 3 verdiepingen, 400 m2, eigen waterbron, tuin met bos. Vraagprijs € 172.000. Voor foto’s mail met Josefien: josefieneussen@gmail.com.

* Leuke dingen doen op het strand! Beachline Events! Blokarten, Powerkiten, E-Choppen en meer! Van jong tot oud, met het bedrijf of met het gezin!

* Uw platencollectie verkopen? Wakkere platenwinkel Best-Kept-Records. LP’s of singles, bel 06-26591300 (Robert). Alles, pop, rock, jazz, klassiek, hardcore, als het maar in goede staat verkeert.

* Ga je mee? Goddelijke spirituele herfstvakantie in Griekenland. Warme zee, familieopstellingen en trancereizen met PdH. Mail Melina!

 CARRIEREMOP

Ben had net Idiots At Work gezien en las de advertentie nog eens door: “Communicatieve vaardigheden, probleemoplossend vermogen, goed Time Management, flexibel, aanpassingsbereidheid en leiderschapsuitstraling.” Toen belde hij Geert Wilders: “Als u echt niemand anders kunt vinden, dan ben ik bereid om Nederland te verrassen.” Wilders belde na drie weken terug: “Sorry, het was inderdaad moeilijk. We zijn er nog niet uit. Hoe oud bent u?”
Ben wist dat die vraag een keer zou komen, maar hij bleef eerlijk: “Drieëntwintig, meneer Wilders.” Het was lang stil maar met een zucht hing Geert op. ‘Toch maar Dick,’ dacht hij.

OPGEBLAZEN GEVOEL?

Defensie wil hele straten en bedrijventerreinen in Overijssel onteigenen om munitieopslagplaatsen voor het Amerikaanse leger te huisvesten. Enschede denkt aan de grote vuurwerkramp en rilt. Check mijn domino orakel als je daar ergens woont. En check Google Earth m.b.t. jouw huis! Ruimte voor bommen in je tuin?


Tijdgeest Magazine informeert over alternatieve, spirituele, (on)gezonde, duurzame, innovatieve en maatschappelijke fenomenen en over de kunst van het relativeren. Het wordt BCC gemaild naar 10.010 lezers, ontvangen door 1752 abonnees via de website en door 4.980 mensen via Facebook. Doorsturen en overnemen graag met bronvermelding.

Redactie Tijdgeest Magazine: Peter den Haring
Ook voor tekst, coaching, beroepskeuzeadvies,
karmische astrologie, auralezen & familie opstellingen
Kornoeljestraat 118 2564 LT Den Haag 070-3646639 www.peterdenharing.nl
Hier interviews met hem door Patrick Kicken, een lezing op Sterrenstof en een gesprek met Peter Toonen bij Café Weltschmerz. Den Haring is lid van de

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....