Het spel is nu echt op de wagen. De spanningen tussen Iran en Israël zijn naar een ongekend hoogtepunt gestegen na de moord op Hamas-leider Ismail Haniyeh in Teheran. De hoogste leider van Iran, Ayatollah Ali Khamenei, heeft volgens drie Iraanse functionarissen een bevel gegeven om Israël direct aan te vallen als vergelding voor deze liquidatie. Khamenei gaf dit bevel tijdens een spoedvergadering van de Iraanse Hoge Raad voor Nationale Veiligheid, kort nadat Iran de moord op Haniyeh bekendmaakte. Dit nieuws werd als eerste gemeld door The New York Times.

Iran en Hamas wijzen met de beschuldigende vinger naar Israël voor de moordaanslag op Haniyeh. Hoewel Israël de verantwoordelijkheid voor de dood van de Hamas-leider nog niet heeft opgeëist, is de spanning voelbaar in de lucht. Iran zweert wraak, maar hoe deze wraak eruit zal zien, blijft vooralsnog onduidelijk. Wat wel duidelijk is, is dat de situatie elk moment kan escaleren.

De Israëlische president Benjamin Netanyahu heeft in een live-toespraak op tv verklaard dat het land “op alle scenario’s voorbereid is”. Hoewel Netanyahu geen directe uitspraken deed over een aanval op Haniyeh, benadrukte hij dat Israël “verpletterende klappen heeft uitgedeeld aan vijanden”. Dit suggereert dat Israël klaar staat om met harde hand terug te slaan als Iran zijn dreigementen waarmaakt.

Het is ronduit schandalig dat terwijl Israël zich moet voorbereiden op een mogelijke aanval van een terroristische staat, Europese leiders hun hoofd in het zand steken. De EU, altijd klaar om met het vingertje te wijzen naar democratische landen zoals Israël en Hongarije, blijft opvallend stil wanneer het aankomt op de daadwerkelijke dreiging van terroristische regimes. Waar is de steun voor Israël in deze moeilijke tijden? Het blijft verdacht stil.

Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

De wereld moet wakker worden. Iran heeft zijn ware aard opnieuw getoond met dreigementen die niet licht opgevat kunnen worden. Israël moet voorbereid zijn op het ergste, terwijl de internationale gemeenschap eindelijk haar ogen moet openen voor de realiteit van de Iraanse dreiging. Het is tijd om op te staan en solidair te zijn met Israël, voordat het te laat is. De retoriek van Iran is geen loos gebabbel; het is een duidelijke en gevaarlijke bedreiging die serieus genomen moet worden. Iran wordt ook voor ons gevaarlijk als het dadelijk over een atoombom beschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....