Voormalig tv-presentatrice Viola Holt heeft onlangs Robert Jensen even hard aangepakt. Dat deed ze op een privébijeenkomst waar ze allebei waren. Maar, niet schrikken, het ging niet om iets van de laatste jaren. Sterker nog, ze beklaagde zich bij hem om iets van dertig jaar geleden. Waitwut?
De Telegraaf heeft Viola Holt geïnterviewd. Eén van de vragen van de journalist van de krant? “Wie zou je nog eens de waarheid willen vertellen?” Gezien haar optredens tegenwoordig op sociale media en ook bij Forum Inside zou je denken: Mark Rutte? Hugo de Jonge? Sigrid Kaag? Een andere politicus?

Nee. Robert Jensen. Ja, de presentator. Niet om iets dat hij recent over haar heeft gezegd, maar omdat hij in een heel, heel, heel lang en ver verleden eens niet lief over haar is geweest.

“Ik zag hem op een feestje, ging voor hem staan en vroeg: ’Kan ik eens even met jou praten?’ Hij had mij heel erg gekwetst toen ik midden in een burn-out zat. Hij toonde destijds een foto op televisie en zei daarbij dat ik zelfmoord had gepleegd op straat. Afschuwelijk,” aldus Holt.

“We hebben het uitgesproken en hij heeft sorry gezegd,” zei Holt daarop. “Dertig jaar te laat, maar hij heeft het gedaan.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Oké. Waarschijnlijk moeten we dit allemaal heel mooi en moedig vinden ofzo. Maar, what the actual F? Je draagt nog iets met je mee dat dertig (30) jaar geleden gebeurd is? Wat is dat voor onzin? En nee, voor iemand Viola verdedigt, ze zei heel duidelijk dat ze hem zelf benaderd heeft om erover te praten. Het was dus niet zo dat dit gewoon ter sprake kwam in een gesprek. Het was een bewuste actie van mvevrouw de zeventiger.

We leven echt in een knettergekke wereld dat a) mensen dit soort zieligheid hardop durven uit te spreken en b) dat we dat blijkbaar nog geweldig moedig moeten vinden ook. Grow up, zeg. Huilebalk. Of is het nou ook heel beledigend om dát te zeggen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....