Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De afgelopen twee jaar zijn er veel groepen op internet ontstaan, speciaal voor mensen die ervoor kozen om geen COVID-vaccin te nemen. Deze groepen willen mensen samenbrengen die dezelfde keuze hebben gemaakt.

Waarom mensen kiezen om niet gevaccineerd te worden

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om geen COVID-vaccin te nemen. Sommigen twijfelen aan de veiligheid en effectiviteit van de vaccins, anderen hebben zorgen over mogelijke bijwerkingen.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/de-opkomst-van-datingsites-exclusief-voor-ongevaccineerden-ninefornews-nl.gif
https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/de-opkomst-van-datingsites-exclusief-voor-ongevaccineerden-ninefornews-nl-2.png

Er zijn ook mensen die principiële bezwaren hebben tegen vaccinatie in het algemeen. Deze mensen zoeken vaak naar gelijkgestemden om hun ervaringen en standpunten mee te delen.

Veel ongevaccineerde mensen voelen zich alleen in hun keuze en zoeken naar anderen die dezelfde beslissing hebben genomen. Ze willen mensen ontmoeten die hun mening delen en begrijpen waarom ze ervoor kozen om zich niet te laten vaccineren.

Dit verlangen naar gelijkgestemden heeft geleid tot de oprichting van verschillende online-groepen.

Sluiting van sociale mediagroepen

Hoewel veel van deze groepen op sociale mediaplatforms van ‘Big Tech’ werden gevormd, werden ze vaak gesloten zodra ze te groot werden. Dit maakte het moeilijk voor ongevaccineerde mensen om met elkaar in contact te blijven en versterkte de behoefte aan een veilige en stabiele plek om elkaar te ontmoeten.

Eén van deze onafhankelijke ontmoetingswebsites is unjabbed.net. Dit is een website die speciaal ontworpen is voor ongevaccineerde mensen. Hier kunnen ze gemakkelijk anderen vinden op basis van land en stad.

De website biedt mogelijkheden voor lunchafspraken, dating en andere sociale activiteiten, zoals tennissen of schaken.

Gemakkelijk en Toegankelijk

Gedurende de eerste 15 maanden was unjabbed.net gratis te gebruiken. Nu wordt er een kleine jaarlijkse vergoeding gevraagd om berichten te versturen, maar het beantwoorden van berichten blijft gratis. Bovendien wordt je abonnement niet automatisch verlengd, wat gebruikers meer controle geeft.

Unjabbed.net zorgt ervoor dat gebruikers zich veilig en beschermd voelen. De website biedt een platform waar ongevaccineerde mensen openlijk kunnen praten, zonder angst voor kritiek of sluiting. Dit maakt het een waardevolle bron voor diegenen die op zoek zijn naar gelijkgestemden, gemeenschap en steun.

Oplossing voor een Groeiend Probleem

Voor mensen die geen COVID-vaccin hebben genomen en anderen willen ontmoeten die dezelfde keuze hebben gemaakt, biedt unjabbed.net een betrouwbare en blijvende oplossing. Het platform helpt mensen elkaar te vinden, nieuwe vriendschappen te sluiten en deel te nemen aan sociale activiteiten, wat bijdraagt aan een gevoel van verbondenheid en begrip.

4.1
19
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....