Help anderen door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!

Het klopt niet. Tot die conclusie is Lotte Langenberg gekomen. Sinds 2009 is ze werkzaam als militair bij de Koninklijke Luchtmacht.

Door de jaren heen zijn we zo geprogrammeerd, schrijft ze op sociale media. “Als inlichtingenofficier werd van me verwacht de mainstream media te volgen. Sinds Covid kijk ik weinig tv meer, geen ‘journaal’. Ik kon het niet meer aanzien en -horen. Ik kies heel selectief waar ik naar kijk en luister. Ik distantieerde me van de MSM. Zelden gevoeld dat ik iets miste, het was eerder een opluchting.”

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/luchtmachtofficier-na-het-lezen-van-onthutsend-boek-over-de-macht-achter-de-macht-het-klopt-niet.gif
https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/luchtmachtofficier-na-het-lezen-van-onthutsend-boek-over-de-macht-achter-de-macht-het-klopt-niet-1.png
[embedded content]
Onthutsend boek

Langenberg las het boek ‘Bij gebrek aan beter’ van historicus Diedert de Wagt. Het is een onthutsend boek over de ‘redding’ van Griekenland, dubbele agenda’s, inside jobs zoals 9/11 en ngo’s als de CIA met een ‘menselijk’ gezicht. Het gaat over de macht achter de macht, de Rockefellers en Big Pharma, en regime change.

Langenberg raadt het boek al haar (militaire) collega’s aan. “This world needs more ‘educated’ minds. Doe je eigen onderzoek.”

Veel kan het daglicht niet verdragen

Psycholoog en jurist André Rozendaal bedankt haar voor haar ‘moedige post’. “Hopelijk volgen je collega’s en vele anderen jouw voorbeeld hun ‘zekerheden en waarheden’ kritisch te onderzoeken.”

Het boek van De Wagt is daar volgens hem een zeer goede bron voor. “Het zet de geschiedenis van het Westen als de enige goede, reddende en vrijheidbrengende macht in de wereld in een ‘iets’ ander daglicht. En wat blijkt? Veel kan het daglicht niet verdragen.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....