De International Boxing Association (IBA) heeft geschrokken gereageerd op de vreselijke bokswedstrijd bij de Olympische Spelen tussen de biologische man Imane Khelif en de biologische vrouw Angela Carini. Carini werd voor het oog van de wereld helemaal in elkaar gerost door Khelif. De IBA vindt dat zo erg, dat de organisatie besloten heeft haar een vechtbonus te geven. Ze krijgt 50.000 euro. Geweldig!

De Olympische Spelen zijn werkelijk de meest ranzige Spelen ooit. Het is werkelijk niet om aan te zien. Het begon er een paar maanden geleden mee dat de Spelen werden opgedragen aan de ‘Griekse god Apollo.’ Ze deden zelfs een hele ceremonie. Uiteindelijk ging die gekkigheid verder bij de Openingsceremonie, toen Griekse goden ons door de strot geduwd werden en het christelijke geloof belachelijk werd gemaakt. Zo werd het Laatste Avondmaal op vreselijke wijze bespot.

Maar dat is niet alles. Ook de manier waarop de atleten moeten sporten en hoe ze behandeld worden is wanstaltig. Het summum hiervan is het feit dat het Internationaal Olympisch Comité (IOC) twee biologische mannen laat meedoen in vrouwenboksen. Eén van die twee is Imane Khelif. Deze man heeft veel meer testosteron dan een echte vrouw en heeft XY-chromosomen, terwijl vrouwen natuurlijk XX-chromosomen hebben. Bij zijn geboorte was het niet duidelijk wat voor geslacht Imane had: de dokters wisten niet wat ze ermee moesten. Dat is natuurlijk triest voor Khelif… Ze besloten om hem “vrouw” te maken. Hij zou zo opgroeien. In de pubertijd zie je bij dat soort mensen dan wat voor gender ze eigenlijk (meer) zijn.

Miles Bridges on Algerian boxer Imane Khelif 😳

“He should be banned from the Olympics. No dude should hit a female. This man came into the women’s league to humiliate and beat up women. It’s unacceptable.”

In Khelifs geval is het blijkbaar zo dat hij in zijn puberteit op duidelijke mannelijke wijze ontwikkelde. Hij kreeg veel testosteron. Hij kreeg geen ballen in een balzak (zeggen ze), maar zijn chromosomen waren duidelijk ook die van een man… en zijn hele spierontwikkeling ook. Sterker nog, op foto’s van Khelif in zijn strakke bokspak zie je heel duidelijk een knobbel daar hangen. Je weet wel waar.

Toch mag deze Khelif het opnemen tegen vrouwen bij de Spelen. Van het IOC. Dit terwijl de IBA het Khelif verboden heeft, omdat het niet eerlijk is voor zijn tegenstandsters.

“Kan dit niet aanzien”

Kort nadat iedereen kon zien hoe Khelif de vloer aanveegde met de Italiaanse Carini kregen de IBA en het IOC mot met elkaar. De IBA vond het namelijk belachelijk dat Khelif van het IOC vrouwelijke boksers in elkaar mocht beuken. Het IOC vond dat niet Woke en dus niet lief.

The Olympics allowed a biological man, Imane Khelif, to fight as a woman despite his XY chromosomes. The end result?

“I have never been hit so hard in my life.”

Italian Olympian Angela Carini lasted 46 seconds before quitting due to how painful it was. It’s just shameful that…

Nou, uiteindelijk heeft de IBA dan maar besloten om zélf iets te doen. De president van de organisatie heeft namelijk laten weten dat Carini een mooie bonus krijgt. Ter waarde van 50.000 zelfs.

“Ik begrijp niet waarom ze het vrouwenboksen kapotmaken,” zegt IBA-voorzitter Umar Kremlev. “Alleen geschikte atleten zouden de ring in mogen stappen in verband met de veiligheid. Ik kon de tranen van Carini niet aanzien.”

Ongelukken en verwondingen horen bij het boksen. Het is een gevaarlijke sport. Maar het is en blijft wel een sport. Het is nadrukkelijk niet de bedoeling dat je van tevoren al weet dat één van de twee participanten op de meest vreselijke manier afgeslacht gaat worden. Om nog maar te zwijgen over de heel serieuze mogelijkheid dat die persoon zo zwaar gewond wordt dat ze de rest van haar leven niet meer kan of mag boksen.

Het is de bedoeling dat twee in essentie gelijke atleten het tegen elkaar opnemen. Het toewijding, training, doorzettingsvermogen, en techniek moet de doorslag geven. Dat is waarom je geen bokser van 100 kilo tegen een bokser van 70 kilo zet. Die laatste is sneller, maar ook veel minder krachtig. Iedereen weet dat als je twee goed getrainde boksers, één van 100 kilo en de andere van 70 kilo, tegenover elkaar zet, dat die van 70 kilo dan finaal in elkaar geslagen wordt. Dat heeft niets meer met sport te maken.

Zo is het natuurlijk ook met Khelif en een tegenstandster als Carini. Khelif heeft veel meer testosteron dan een vrouw normaal zou hebben. Hij heeft XY-chromosomen. Dit betekent dat zijn spiermassa veel hoger is dan die van een geboren biologische vrouw. Ja, dat lees je goed. Eén van de biologische verschillen tussen mannen en vrouwen is dat de spierdichtheid bij mannen groter is. Daarom zijn mannen sterker.

Een gemiddelde man van 70 kilo is veel sterker dan een gemiddelde vrouw van 70 kilo. Dat komt door de spieren die hij van nature heeft… laat staan als je beide mensen laat trainen – de man en de vrouw. Bij de vrouw zit het maximum vrij laag vergeleken met de man, ook al wegen ze hetzelfde. Het betekent gewoon dat de biologische man minder vet heeft dan zijn vrouwelijke tegenstander, en meer (en zwaardere) spieren.

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Kortom, je kunt het sneu vinden voor Khelif aangezien hij er niets aan kan doen dat hij geboren is met DSD en dat ze hem als kind maar “meisje” hebben genoemd omdat ze één van de twee moesten kiezen en dat dus maar deden… Maar dat betekent niet dat hij dus in staat gesteld moet worden om échte biologische vrouwen in elkaar te slaan. Zéker niet bij de Olympische Spelen.

Juist daarom is het schitterend wat de IBA hier doet. In het Engels zeggen ze dan, put your money where your mouth is. Welnu, dat doet de IBA héél duidelijk. De boksbond vindt wat het IOC doet onacceptabel en geeft Carini de beloning waar ze recht op heeft. Heel mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....