De Spaanse politie verspreidde zelf deze foto© Policia nacional

Een Britse zeventiger die op Ibiza met vakantie was, heeft zich eens goed laten gaan en nodigde vijf vrouwen beneden de veertig jaar uit voor een etentje in een chic restaurant. Tot de rekening kwam.

Bron: Dailymail

Vandaag om 19:07

Het is nog niet duidelijk wat de relatie is tussen de Britse toerist en de vijf lokale schoonheden. Zeker is dat de man van 77 jaar, gekleed in Hawaïhemd en witte short, in gezelschap van vijf vrouwen tussen 24 en 39 jaar gereserveerd had in een chic restaurant op Ibiza. Er werd uitgebreid getafeld. Met de nodige wijn en sterke dranken.

Maar dan kwam de rekening: 12.300 euro in totaal. Daar leek hij van te schrikken. Eerst probeerde hij er zich nog uit te praten door de zeggen dat ze uitgenodigd waren door een man die tien minuutjes eerder plots vertrokken was. Maar daar trapte de restaurantuitbater niet in. Hij eiste onmiddellijk geld en toen dat niet kwam, belde hij de politie.

Tijdens een verhoor bleef hij maar zeggen dat een zevende gast, die zou betalen, plots vertrokken was. Zelf kon hij zo’n groot bedrag niet betalen. En de meisjes al helemaal niet. Zij waren uitgenodigd, klonk het.

Daarop werd het hele gezelschap opgepakt. Wellicht zal alleen de Brit voor de rechter moeten verschijnen. Hij mag voorlopig het land niet uit.

Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....