Help door dit met vrienden op je social netwerk te delen!

Boten voeren zaterdag de Amsterdamse grachten op voor de 27e editie van de Canal Parade. Er stonden veel mensen langs de kant en bewoners versierden hun grachtenpanden met regenboogkleuren.

Het thema was dit jaar ‘together’, waarmee de parade aandacht wilde vragen voor de strijd voor gelijke rechten. Staatssecretaris van Emancipatie Mariëlle Paul (VVD) ging mee op de Youth Pride-boot. “In Nederland mag je zijn wie je wil zijn en houden van wie je wil houden. Daar sta ik voor,” zei ze.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/canal-parade-amsterdam-bezorgt-mensen-braakneigingen-zieke-hedonistische-aberraties.gif
https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/canal-parade-amsterdam-bezorgt-mensen-braakneigingen-zieke-hedonistische-aberraties-1.png

In het centrum van Amsterdam is tot dusver 73 ton afval opgeruimd na de Canal Parade. Er is ‘behoorlijk wat’ afval in het water genomen.

Zieke hedonistische aberraties

Tijdens de parade waren er degoutante beelden te zien van nagenoeg naakte mensen en mensen met varkens- en hondenmaskers. Telegraaf-journalist Wierd Duk vraagt zich af:

Mensen keken er vol walging naar. ‘Gewoon je zelf zijn’. Ga maandag ook zo naar je werk en wees helemaal jezelf. Dan praten we verder. Ik word kotsmisselijk van deze seksegenoten. Flikker op met je zieke hedonistische aberraties. Nooit had ik enig nadeel van mijn geaardheid. Indien wel helpt dit zeker niet, briest oud-politicus Geert Dales.

Kerkganger Gert-Wim Dubbeldam richt zich tot staatssecretaris Paul: “Als je je nog steeds afvraagt waarom er een dalende acceptatie van lhbtqi+ is. Door dit soort liederlijkheid.”

Zij zijn de echte vijand

Ook het ministerie van Defensie voer mee. Minister Brekelmans (VVD) zegt dat iedereen zich thuis moet voelen bij Defensie. “Juist nu hebben we iedereen nodig om onze vrije manier van leven te beschermen.”

Financieel expert Ab Flipse haalt fel uit naar Brekelmans: “Doe normaal. Maak abnormaal niet tot norm. Het zijn niet de Russen die ons bedreigen, maar de aanhangers van woke. Zij zijn de echte vijand.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8
29
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....