Foto: Unsplas/Jean SD

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Een interview waarin de Amerikaanse kinderarts Peter Hotez zegt dat de VN en NAVO veiligheidstroepen moeten inzetten tegen ‘anti-vaxxers’ zorgde afgelopen week voor reuring op sociale media.

Het interview, dat werd gehouden op een internationale conferentie van kinderartsen in Colombia, werd verwijderd van YouTube, maar beelden ervan circuleren nog op sociale media.

—Lees verder na dit advertentieblokje—

https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/ze-willen-nu-de-politie-inzetten-tegen-anti-vaxxers.gif
https://www.hetnieuwsmaardananders.nl/wp-content/uploads/2024/08/ze-willen-nu-de-politie-inzetten-tegen-anti-vaxxers-1.png

Hotez claimt dat ‘anti-vaxxers’ verantwoordelijk zijn voor de dood van honderdduizenden mensen in de Verenigde Staten.

(Video verwijderd? Klik hier…)

‘Anti-wetenschap’

“Ik heb afgelopen maand [WHO-baas] Tedros ontmoet om hem te zeggen dat de Wereldgezondheidsorganisatie dit in mijn ogen niet alleen kan oplossen. We hebben andere VN-agentschappen nodig, de NAVO. Dit is een veiligheidsprobleem […]. Tweehonderdduizend Amerikanen zijn gestorven als gevolg van anti-vaccin agressie, anti-wetenschap agressie,” zei hij.

Hotez staat bekend om zijn controversiële en soms onjuiste uitspraken over de coronapandemie. Hij beschuldigde zijn critici ervan ‘anti-wetenschap’ te zijn.

Niet voor het eerst

Het is niet de eerste keer dat Hotez ervoor pleit om de politie in te zetten tegen mensen die het oneens zijn met zijn kijk op de wetenschap. Vorig jaar oktober pleitte hij bij Scientific American voor de inzet van het ministerie van Binnenlandse Veiligheid en andere ministeries om het ‘anti-wetenschappelijke sentiment’ te bestrijden en wetenschappers te ondersteunen.

Hotez riep ook in augustus 2021 op tot inzet van de politie om de wetenschap te ondersteunen. Hij zei tijdens een lezing dat het ‘desinformatie-rijk’ dat Amerika bedreigt, moet worden ontmanteld door het ministerie van Binnenlandse Veiligheid.

[ZeroHedge via The Brownstone Institute]

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....