In Engeland lijkt het erop dat een groep mensen helemaal klaar is met de massa-immigratie en de daardoor veroorzaakte onveiligheid in het land. Hoewel dat begrijpelijk is, aldus Wilders op X, is het onacceptabel dat ze die onvrede op een gewelddadige manier uiten. “We werken met democratische middelen,” stelt de PVV-leider. “Altijd.”

“Mensen zijn in heel Europa terecht bezorgd, teleurgesteld en woedend over hoe hun land is veranderd door de jarenlange massa-immigratie en asieltsunami,” stelt Wilders op zijn favoriete sociale medium. “Veel wijken in Europese stedewn zijn totaal geïslamiseerd.”

“Ook in Nederland,” gaat hij verder, “herkennen mensen hun straat, wijk en stad vaak niet meer.” En dat is niet alles. Want, zegt Wilders, niet alleen herkennen ze hun stad niet meer, “hun vrouwen en kinderen zijn [ook nog eens] onveilig, worden aangerand en mensen voelen zich in hun eigen land gediscrimineerd.” Dat laatst natuurlijk eerst en vooral door wanstaltig beleid van de overheid waarbij nieuwkomers (lees: kansenparels) de voorkeur krijgen boven Néderlanders.

“Ik steun al die mensen 100%,” zegt Wilders daarop heel hard. “Daarom regeert de PVV nu en hebben we het strengste asielbeleid ooit afgesproken dat nu snel moet worden uitgevoerd.” Dit slaat natuurlijk op het coalitieakkoord dat PVV, VVD, NSC en BBB met elkaar hebben geschreven.

“Maar,” stelt hij vervolgens op recente beelden uit Engeland, “geweld is nooit een optie. We werken met democratische middelen. Altijd.”

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!
Voor de kartellianen zal dit ongetwijfeld niet afdoende zijn. Zij zullen zeggen dat twee zinnetjes waarin Wilders geweld afkeurt veel te weinig is. Hij moet demonstreren! Zwarte kleren aan, ANTIFA-vlag mee, en dan maar op pad om BLM- en Woke-leuzen te schreeuwen. Alleen dán is zijn afkeuring van geweld overtuigend en/of voldoende.

Flauwekul, natuurlijk. Wat Wilders doet is precies wat hij moet doen. Geweld mag niet. Geweld moet voorkomen worden. Maar dat er op kleine schaal geweld gepleegd op sommige plekken in Engeland betekent niet dat we dús de oorzaak van alle onrust maar moeten negeren. Feit is dat Europese landen kapot worden gemaakt door massa-immigratie. Daar moet iets aan gebeuren. De klachten van Europeanen over die massa-immigratie zijn méér dan terecht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....