Een poging tot gewapende overval in een tabakswinkel in Norwalk nam een fatale wending voor een van de daders toen de eigenaar van de winkel hem op dinsdagochtend neerschoot en doodde.

Het incident vond plaats op Firestone Boulevard rond 9 uur ‘s ochtends, zoals bevestigd door Lt. Johnsen van het Los Angeles County Sheriff’s Department.

De eigenaar van de winkel meldde dat hij uit zelfverdediging een van de verdachten neerschoot, waarna de verdachte werd gevonden in een steegje met een schotwond in zijn borst.

Ondanks dat hij naar het ziekenhuis werd gebracht, overleefde de verdachte het incident niet en werd het als een moordzaak gemarkeerd door de LASD.

De twee overgebleven daders probeerden te vluchten, maar hun vluchtauto werd ingesloten, waardoor ze te voet moesten vluchten.

De politie startte onmiddellijk een afgebakend gebied om de vluchtende verdachten op te sporen en te arresteren.

Luchtbeelden van de scène toonden een donkere coupé omringd door winkelwagentjes, waarbij de nasleep van de mislukte overvalpoging werd vastgelegd.

One liner: Een gewapende overval op een tabakswinkel neemt een dodelijke wending wanneer de dappere eigenaar terugvecht en de criminelen op de vlucht dwingt.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/3-alleged-robbers-target-a-smoke-shop-store-owner-smokes-one-of-them-in-return-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....