Nick Fleming RVGCR Intel Update 7 augustus 2024:

MilitiaMan, via PDK, meldt dat de praktijk van het gebruik van meerdere valuta zal verdwijnen en dat uiteindelijk een REER of Real Effective Exchange Rate zal worden toegepast op de valuta van Irak. Alles wat we zien is krachtig bewijs dat de monetaire hervormingen op tafel liggen en dat ze worden uitgevoerd.

Yada (TNT) Community Comment: Een raketaanval op een Iraakse militaire basis heeft Amerikaans personeel verwond.

Yada: De Iraniërs dreigden enkele maanden geleden met een bom en het liep op niets uit. Ik denk er deze keer hetzelfde over. Ik blijf optimistisch over waar we ons bevinden in het proces, ondanks de vele problemen, de Iraanse bombardementen en de daling van de aandelenmarkt. De RV is als een troefkaart die gespeeld moet worden.

Samson (KTFA) Artikel: “Centrale Bank Governor: We zullen de dollarkoers nu niet verlagen.”

Frank26 (KTFA) [Rapport vanuit Irak] FIREFLY: Ze zeggen dat het Amerikaanse Ministerie van Financiën de Centrale Bank van Irak heeft overgenomen. Ze hebben een hele verdieping in het hoofdkantoor van de CBI. Dit heeft betrekking op het feit dat de CBI de banken die gesanctioneerd zouden moeten worden om te stoppen en te voldoen, niet heeft gekregen.

Het Amerikaanse Ministerie van Financiën is hier om toezicht te houden en witwassen van geld te stoppen dat ons ervan weerhield onze monetaire hervorming te realiseren. FRANK: Niet het hele gebouw, alleen de tweede verdieping. Dit is oude geschiedenis.

FIREFLY: Iran heeft enkele van de banken van Irak gebruikt om de sancties te omzeilen en te profiteren van de dollar. Nu is het Amerikaanse Ministerie van Financiën hier en stopt het.

FRANK: Ja, ze zijn extreem boos omdat ze hun suikeroom zijn kwijtgeraakt. Ze hebben de CBI-veilingen verloren. Ze zullen andere manieren bedenken om te stelen. De macht van de corrupte politieke mensen in jouw land wordt verstikt. Die macht sterft af. Het gaat van die corrupte mensen terug naar de Iraakse burgers door middel van een monetaire hervorming die jullie koopkracht zal geven.

MarkZ, via PDK, meldt dat er weinig nieuws is over de RV, alleen veel wilde geruchten. Ik geloof nog steeds sterk dat het RV-proces is begonnen. Ik heb te veel beweging gezien, dingen die op elkaar aansluiten en de organisatie van historische obligaties, en ik geloof dat het proces is begonnen.

De vraag is of het vertraagd is door gebeurtenissen in het Midden-Oosten en waar we ons bevinden in het proces. Geen van ons heeft de volledige handleiding over hoe alles zal verlopen. We weten alleen dat historische obligaties een van de eerste dingen zijn die gebeuren, dan de RV, dan de reset en dan zullen valuta naar pariteit bewegen. We weten dat het proces is begonnen, de vraag is waar we qua timing staan.

Clare (KTFA) Artikel: “Dringend | De gouverneur van de Centrale Bank dient een verzoek in om van zijn functie ontheven te worden.” Citaat: “De gouverneur van de Centrale Bank, Ali Al-Alaq, heeft een verzoek ingediend bij de relevante autoriteiten om van zijn functie ontheven te worden.”

Artikel: “De Iraakse effectenbeurs behaalt ‘positieve resultaten’ te midden van de grote en versnellende ineenstorting van wereldwijde effectenbeurzen!”

Citaat: “In tegenstelling tot de wereld behaalde de Iraakse effectenbeurs positieve resultaten voor deze dag, in tegenstelling tot de gegevens van Arabische en internationale effectenbeurzen. Dit geeft aan dat de effectenbeurs in Irak opereert in een zakelijke omgeving die bijna losstaat van internationale markten.”

Jeff meldt dat Irak aanvankelijk van plan was om hun volkstelling in november uit te voeren, maar dit is vervroegd naar oktober.

Breitling meldt dat de Verenigde Staten proberen invloed uit te oefenen op Irak om het juiste te doen. Hopelijk zullen ze het doen en zal alles in orde zijn. Nou, de realiteit is dat als de CBI die invloed had, het al gedaan zou zijn. Dat is het probleem. Daarom bevind ik me in de neutrale zone. Het is vervelend omdat ik mijn hart en ziel in dit project heb gestoken. Denk niet dat ik het niet voel, want dat doe ik wel. Dit kan de planning verstoren en vertragen, misschien zelfs permanent als Irak deze financiële problemen niet aankan.

Kaperoni meldt dat de Iraakse dinar een valuta is van een land, geen loterijticket. Er is geen magische RV. Het bezitten van dinar is riskant, wat in de loop der tijd kan versterken, maar het is een langetermijninvestering.


Source: https://www.judybyington.org/2024/08/nick-fleming-rvgcr-intel-update-august_7.html

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....