Jesse Watters en Vivek Ramaswamy hebben recentelijk de keuze van Kamala Harris voor de gouverneur van Minnesota, Tim Walz, als haar vicepresident, geanalyseerd en kritische perspectieven geboden op de implicaties voor de komende verkiezingen en de strategie van de Democratische Partij.

Watters opende de discussie door te vragen naar de impact van Walz’ selectie op de race. “Hoe verandert deze keuze de dynamiek van deze race? Vivek,” vroeg Watters.

Vrijheidsminnende strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Ramaswamy reageerde door de keuze te beschrijven als een significante kans voor de Republikeinse zijde. “De realiteit is, om heel eerlijk te zijn, de afgelopen weken zijn niet onze beste geweest. Jesse, dit geeft ons de reset die we nodig hadden. Dit is een gift van boven, van de Democratische Partij. Het is ook een lens op hoe Kamala Harris zal regeren. In tegenstelling tot veel andere mensen, denk ik niet dat Kamala Harris bijzonder ideologisch is. Ik denk niet dat ze een verregaande linkse ideologie heeft. Ik denk niet dat ze enige ideologie heeft, maar het laat zien hoe ze zal buigen voor druk, want dit was de eerste beslissing in presidentiële stijl die ze voor zich had. Wil je een regeringsagenda van een centrist met wie ik het op veel punten oneens ben, maar Josh Shapiro? Of wil je buigen voor de druk van de radicale linkerzijde? Ze maakte de keuze, en ik denk dat dit onze beste lens is om te zien hoe ze daadwerkelijk gaat regeren. De realiteit is, de Vice-President is veel minder relevant. Hij gaat niet degene zijn die beleid stelt. De reden dat ik deze beslissing fascinerend vind is omdat het ons een lens biedt in de manier waarop Kamala Harris beslissingen neemt. En de realiteit is, ze buigt voor de persoon die uiteindelijk de meeste druk op haar uitoefent. Dat is wat we vandaag hebben geleerd. Dit is een gift. Het reset de race, en ik denk dat we weer op weg zijn naar een overwinning, omdat Pennsylvania opnieuw in het spel kan zijn.”

Watters stemde in, maar uitte scepsis over Walz’ credentials. “Ja, je hebt gelijk. Shapiro zou zeker helpen met Pennsylvania. Hij helpt nergens. Ze zeggen dat hij helpt met de Midwesten witte man. Zullen ze deze man kopen, deze man die jongens in de vierde klas tampons wil geven?”

Ramaswamy bekritiseerde Walz’ vermeende eenheidinspanning. “De realiteit is, dit is een man die verkeerd wordt gepitcht als een soort van Midwesten vereniger. Ten eerste, je kunt niet de vereniger zijn terwijl je ook de leiding neemt in het beledigen van meer dan 70 miljoen Amerikanen als ‘grappig’ in zijn woorden, en de realiteit is, we hebben een veel sterker verhaal in ruil. Als we dat spel willen spelen, jongens versus meisjes. Kunnen het verschil niet definiëren. Jongens die concurreren met meisjes in sportcompetities voor vrouwen, zelfs je gasfornuizen wegnemen. Hij is feitelijk een van de grootste klimaat alarmisten gouverneurs in de Verenigde Staten, aan de linker- of rechterkant. Dus als we dat verwijt in ruil willen maken, hebben we een sterker verhaal. Maar de werkelijkheid is, hij kan geen vereniger zijn, maar ook iemand die meer dan 70 miljoen Amerikanen als simpelweg vreemd alienateert, zoals hij het noemt. Het andere is, het is gewoon een Potomac in het dorp van identiteitspolitiek, Jesse de Democraten, het is bijna alsof ze niet naar de daadwerkelijke inhoud van de kandidaten kijken die ze naar voren schuiven. Ze realiseren zich dat het een zwarte vrouw in de vicepresident is. Nu de presidentschap, dat is precies de reden waarom Kamala haar baan kreeg. Maar nadat ze die doos heeft aangevinkt, moeten ze nu de andere richting op, wat de Midwesten volksvriendelijke witte man van een regulier type is. En de realiteit is, wanneer ze stoppen met het geven van posities op basis van verdienste en deze groepquota in beide richtingen gaan gebruiken, eindigen ze met het slechtste van alle werelden, en dat is wat dit ticket vertegenwoordigt.”

Watters vestigde ook de aandacht op eerdere controverses rond Walz. “De rellen in Minneapolis. Dat zal vooraan en centraal staan in deze campagne. Het zal om de economie gaan. Maar herinner je je, wat gebeurde er in die zomer? Hij liet die stad branden. Hij liet het branden, en gaf Amerika de schuld van het feit dat het brandde. Waarom zou ze iemand zoals dat op het ticket kiezen? Waarom?”

Ramaswamy herhaalde zijn kritische standpunt over Walz’ record. “Wel, het feit is dat ze geen weloverwogen beslissing nam. Maar er zijn drie kwesties die belangrijk zijn in deze verkiezingen. Jesse migratie, economie, criminaliteit. Wat betreft de economie, verhoogde hij de belastingen. Laat zien wat hij denkt over economische groei. Wat betreft immigratie, hij wil een ladder over de grensmuur bouwen en gratis gezondheidszorg en door belastingbetalers gefinancierde subsidies aan migranten geven. En wat betreft criminaliteit, dat is echt waar de rellen rond George Floyd binnenkomen. Dit is niet Amerika veranderen in Saint Paul of Minneapolis. Dat is wat ze willen doen. Wij zeggen nee, we hebben een duidelijke keuze te maken in het stemhokje in november, en ik denk dat dit nu onze race is om te verliezen. Laten we ons inzetten. Focus op onze agenda, en als we dat doen, winnen we deze zaak.”

Watters besloot door twijfels te uiten over de Democratische strategie. “Je hebt gelijk over de Democratische machine. Ze hebben besloten om gek San Francisco en brandend Minneapolis tegen Donald Trump te laten strijden, en dat gaat gewoon niet werken. Ik denk niet dat het gaat werken. We wachten en zien, maar dat is gewoon gek.”


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/tim-walz-is-a-gift-from-on-high-from-the-democratic-party-vivek-ramaswamy-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....