Kamala Harris en de gouverneur van Minnesota, Tim Walz, verschenen samen in Philadelphia en pleitten voor strengere wapenbeheersmaatregelen, waaronder een controversieel verbod op wat de Democratische Partij als “aanvalsgeweren” bestempelt.

Het evenement markeerde hun eerste gezamenlijke verschijning op de campagnebaan.

Vrijheidslievende strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Tijdens haar toespraak, die Harris gaf, die de Democratische nominatie voor het presidentschap heeft veroverd (zonder een enkele stem van daadwerkelijke kiezers te ontvangen!), verklaarde ze: “Ik ben officieel de (Democratische) kandidaat voor President van de Verenigde Staten.” De verklaring werd met applaus en steun ontvangen van de aanwezigen.

In haar toespraak benadrukte Harris ook Walz’s houding ten aanzien van wapenbeheersing. Ondanks dat hij een wapenbezitter is, ondersteunt Walz strengere wetten. “We hebben redelijke wapenveiligheidswetten in Amerika nodig,” citeerde Harris Walz.

Ze schetste de gezamenlijke agenda die ze willen nastreven als ze victorie behalen bij de aankomende verkiezingen in november. Hun focus omvat het implementeren van universele achtergrondcontroles, rode vlagwetten en een ambitieus verbod op ‘aanvalsgeweren.’

Walz, naast Harris staand, gaf zijn goedkeuring met applaus toen Harris hun beleidsplannen uiteenzette.

Zijn ambtstermijn als gouverneur heeft hem al zien stappen ondernemen om de wapenwetten in Minnesota aan te scherpen, een punt dat Harris aan het publiek benadrukte.

De gezamenlijke verschijning onderstreept een belangrijk platform van de campagne Harris-Walz, gericht op het aanscherpen van wapenreglementen in een poging om aan te pakken wat zij “wapengeweld” noemen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/kamala-tim-walz-put-the-2nd-amendment-in-their-crosshairs-at-1st-campaign-event-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....