Guido De Boever (83), voormalig directiesecretaris van het Sint-Hendrikscollege in Deinze en secretaris van het Davidsfonds in Zulte, is op tragische wijze overleden. Hij bezocht het graf van zijn geliefde echtgenote Martine om het te verzorgen, maar kwam daarbij ten val en overleed. Zijn verontruste buren vonden hem levenloos en schakelden meteen de hulpdiensten in, maar helaas mocht alle hulp niet meer baten.

Guido was een geliefd persoon in zowel zijn professionele als persoonlijke leven. Hij stond bekend om zijn betrokkenheid bij zijn collega’s en vrienden in het verenigingsleven. Elke vrijdag kwam hij samen met oud-collega’s in de brasserie bij schepen Bruno Dhaenens in Deinze. Zijn plotselinge overlijden laat een grote leegte achter bij iedereen die hem kende.

De details rondom het fatale incident op het kerkhof worden nog onderzocht door de politie van de zone Deinze-Zulte-Lievegem. Een parketdeskundige is ingeschakeld om meer duidelijkheid te krijgen over de omstandigheden van het ongeval.

Deze trieste gebeurtenis herinnert ons eraan hoe kostbaar het leven is en hoe belangrijk het is om te koesteren wat we hebben. Guido zal gemist worden door velen, maar zijn nalatenschap zal voortleven in de herinneringen van de mensen die hij heeft geraakt.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240807_97332925

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....