Een campagnebijeenkomst van Kamala Harris en Tim Walz in Detroit, Michigan, op woensdag eindigde in wanorde.

Duizenden aanwezigen waren gestrand, en het campagneteam was naar verluidt in tranen.

Vrijheid-Liefhebbende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

Politiek wetenschapper Josiah Lippincott meldde ernstige logistieke problemen en merkte op dat, ondanks 2,5 uur wachten in 32 graden Celsius, mensen geen shuttles konden vinden om terug te keren naar hun voertuigen. “Volledige chaos na de Kamala bijeenkomst in Detroit. Het is al 2,5 uur en mensen kunnen nog steeds geen shuttles terug naar hun auto’s vinden. Het campagneteam heeft geen idee wat er aan de hand is. De bijeenkomst vond plaats nabij een UPS-leveringscentrum, dus tientallen vrachtwagens zijn vermengd met de bussen. De gemoederen lopen hoog op,” zei Lippincott.

De verwarring werd versterkt door de aanwezigheid van talrijke witte touringcars, die naar verluidt werden gebruikt om vakbondslieden naar het evenement te vervoeren.

Lippincott, die uiteindelijk in een bus stapte, bevond zich alleen door een verwarring tussen het vervoerscentrum en de buschauffeurs over de afzetlocaties.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/kamala-walz-detroit-rally-ends-in-chaos-attendees-stranded-staff-in-tears-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....