Comedian Jens Dendoncker zorgt voor hilariteit op Instagram met zijn perfecte Antwerpse accent. In zijn nieuwste video neemt hij de mensen van ‘t Zuid op de korrel, met hun voorliefde voor matcha in plaats van gewone koffie en hun obsessie met pilates of “bootylates”. Met zijn typische humor weet Jens de spot te drijven met de extravagantie en hoge prijzen die deze Antwerpenaren bereid zijn te betalen voor alledaagse dingen.

In zijn vorige video, genaamd ‘POV: uw vrienden van Antwerpen Zuid’, samen met Britt Valkenborghs, maakte Jens al komaf met de absurd hoge prijzen die men op ‘t Zuid durft te vragen voor een doodgewone latte of een simpele pita. “Niet lekker, maar wel duur”, aldus Jens. En alsof dat nog niet genoeg was, belooft hij dat er nog meer hilariteit volgt in de volgende video.

Met zijn unieke humor en scherpe observaties weet Jens Dendoncker keer op keer zijn publiek te vermaken. Zijn Antwerpse accent en zijn talent om de absurditeiten van het dagelijkse leven op een grappige manier te benadrukken, maken hem een geliefde comedian bij velen. Dus als je zin hebt in een lach, check dan zeker zijn Instagram-account!


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240808_95267592

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....