In de rustige straten van Sint-Niklaas werd de vredige stilte abrupt verstoord door een tragisch ongeval. Een 75-jarige fietsster, genietend van een zonnige fietstocht, werd plotseling geconfronteerd met een levensgevaarlijke situatie. Een auto, geparkeerd langs de weg, opende onverwachts zijn portier en veroorzaakte een fatale botsing. De vrouw had geen kans om te ontsnappen aan het noodlot en viel zwaar op de grond.

Binnen enkele ogenblikken waren de hulpdiensten ter plaatse, maar de verwondingen van de fietsster waren te ernstig. Ze werd met spoed naar het Vitaz-ziekenhuis gebracht, waar artsen vochten voor haar leven. Helaas, ondanks hun inspanningen, verloor ze de strijd en overleed ze twee dagen later.

Deze tragische gebeurtenis herinnert ons eraan hoe kwetsbaar we zijn in het dagelijkse verkeer. Een moment van onoplettendheid kan leiden tot verwoestende gevolgen. Laten we samen streven naar meer bewustzijn en veiligheid op de weg, zodat dergelijke tragedies in de toekomst voorkomen kunnen worden.


Source: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20240808_95620510

.


Door NieuwsBlad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....