De Britten gaan massaal de straat op in protest tegen de onteigening van hun land en de vernietiging van hun cultuur en waarden. Een van hun voorvechters is Tommy Robinson. In deze video, die wij voor je samenvatten, doet hij zijn verhaal over het openbaren van de waarheid rond een rel over de ruzie tussen twee 15-jarige schooljongens waardoor hij zijn gezin kwijtraakte en failliet ging. Dat alles was opgezet in een poging van de overheid hem tot zwijgen te brengen, aldus Robinson. Toch gaat hij door, sowieso door deze verboden video ‘Silenced’ uit te brengen.

De Britse overheid probeert al jaren de Engelse journalist, schrijver en activist Tommy Robinson het zwijgen op te leggen, door zowel rechtse als linkse regeringen. Hij durfde deze film drie jaar geleden niet te publiceren omdat hem verteld was dat hij dan twee jaar in de cel zou kunnen belanden en zijn gezin moest achterlaten.

Dat spijt hem nu zeer. Daarom brengt hij de video nu wel uit, onder het motto ‘Ze zullen me niet opnieuw het zwijgen opleggen’. Op het moment van het schrijven van dit artikel is de video al meer dan 40 miljoen keer bekeken.

Onderstaand is zowel de video zichtbaar via X als via bitchute, omdat we ermee rekening houden dat Robinson van X verwijderd zal worden. Kijk onderaan het artikel.

De film gaat over een man die dwars tegen het narratief van de mainstreammedia ingaat omdat hij het ‘Britse publiek de waarheid wil vertellen.’

Een ruzie tussen twee schooljongens werd door de massamedia breed uitgesponnen waardoor het wereldnieuws werd. De MSM noemden het een ‘bullebak die een Syrische vluchteling op school aanviel is het land uit gevlucht’.

Robinson onderzocht het voorval tot in detail en bracht het narratief, door de autoriteiten ongewenst, een flinke slag toe door de waarheid over het slachtoffer en de dader met getuigenverklaringen naar buiten te brengen.

Een jongen gooide een fles water tegen een andere jongen aan op school. Het probleem werd door de school zonder verdere ophef opgelost. Desondanks verscheen drie weken later een videoclip op het internet waardoor binnen enkele uren het dankzij de Engelse massamedia wereldnieuws werd.

Het verhaal werd verspreid dat een Syrische jongen was gewaterboard op school door een racistische Engelse bullebak en dat dit allemaal het gevolg was van extreem rechts. Vervolgens reisden groepen moslims vanuit Londen naar het plaatsje waar ze een scene maakten voor de betrokken school.

Aanvankelijk kreeg Robinson, die op onderzoek uit ging naar de school, alle medewerking van de leraren en andere getuigen, tot het moment dat hij liet vallen dat hij getuigen nodig had in de rechtbank. Hij was namelijk door het slachtoffer voor de rechter gedaagd vanwege zijn uitingen over hem.

Uit het onderzoek van Robinson kwam naar voren dat zowel het schoolhoofd als de leerkrachten een overeenkomst hadden getekend waarin ze beloofden over het voorval voor altijd te zullen zwijgen. Daarvoor kregen ze gezamenlijk een bedrag van meer dan 270.000 pond. Dat laat Tommy Robinson in de video zien.

Vervolgens toog Tommy naar het plaatsje met een verborgen camera en legde vast wat de betrokkenen hem vertelden. Zo bleek dat het slachtoffer, Jamal geen enkel respect voor vrouwen en meisjes had, hij was gewelddadig en bedreigde zijn medeleerlingen en loog constant. Hij was dus helemaal niet zo onschuldig zoals hij door de pers was voorgesteld.

De dader Bailey daarentegen, door de pers als bullebak gepresenteerd, was volgens getuigen het tegenovergestelde van wat over hem beweerd werd. Nadat Jamal had gedreigd Bailey’s zuster te zullen verkrachten was hij op Jamal afgegaan met het wereldberoemde conflict tot gevolg. Aan de ruzie was een hele geschiedenis van geweld en bedreigingen voorafgegaan.

Tot ieder’s verbazing oordeelde de rechter dat Jamal de waarheid sprak en niet de twaalf getuigen van Robinson. Jamal had geen enkele getuige die zijn versie van het verhaal bevestigde. Tommy Robinson werd veroordeeld tot het betalen van een enorme schadevergoeding aan Jamal waardoor hij failliet ging.

Tommy Robinson, die in werkelijkheid Stephen Yaxley-Lennox heet, stelt dat het verhaal van deze jongens eigenlijk gaat over de vrije meningsuiting. Het vertelt hoe de MSM meer is geïnteresseerd in het ‘uitrollen van een agenda’ dan de waarheid te vertellen.

Hij vindt dat het (Engelse) recht wordt gemanipuleerd door zowel extreem links als islamisten om de levens te verwoesten van ieder die zich uitspreekt tegen het narratief.

Tommy Robinson is op dit moment zeer actief in het protest dat zich over Engeland uitstrekt tegen immigratie. Net zoals Wilders is hij niet alleen anti-islam, maar ook pro-Israël. Er loopt opdit moment een aanklacht tegen hem voor terrorisme. (Urbanscoop News : Tommy charged for terrorism)

Silenced via Bitchute

Silenced via X

Urbanscoop.news

Rob Vellekoop, 9 augustus 2024


Source: https://www.dlmplus.nl/2024/08/09/tommy-robinson-de-dissident-die-gemuilkorfd-moest-worden/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....