Een tragisch luchtvaart drama trof Brazilië toen een passagiersvliegtuig op vrijdag neerstortte in de staat São Paulo, waarbij alle 62 mensen aan boord omkwamen.

De luchtvaartmaatschappij die verantwoordelijk was voor de vlucht, Voepass, gaf aan dat het ATR72-500 twin-engine turbo-prop 62 passagiers en vier crewleden naar de Guarulhos International Airport in São Paulo vervoerde toen het neerstortte in Vinhedo.

Vrijheid-Lievend Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

[embedded content]

Gelukkig werden de bewoners op de grond gespaard. Bewoners hoorden een explosie gevolgd door de schreeuwen van mensen die vastzaten in het neergestorte vliegtuig.

Lokale autoriteiten bevestigden dat er geen overlevenden waren.

De crash werd voorafgegaan door beelden van het vliegtuig dat de controle verloor op het moment vóór de catastrofale impact.

Het incident vond plaats in een woonwijk van de stad, met veel huizen in de buurt.

Het betrokken vliegtuig, een ATR72-500, werd oorspronkelijk meer dan tien jaar geleden in Europa gebouwd, zoals gedocumenteerd door Flightradar24. Het vliegtuig vertrok uit Cascavel om ongeveer 11:56 lokale tijd in São Paulo, en het laatste signaal werd ongeveer anderhalf uur later verzonden.

De omstandigheden die tot de crash leidden zijn nog niet bekendgemaakt. “We weten niet of er een soort botsing in de lucht is geweest, of er een motordefect was. We hebben gewoon niet genoeg feiten,” deelde CNN-luchtvaartanalist Peter Goetz mee. De luchtvaartautoriteiten blijven het voorval onderzoeken en verdere details worden bekendgemaakt zodra ze beschikbaar zijn.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/passenger-plane-falls-out-of-the-sky-into-fiery-crash-kills-all-aboard-in-brazil-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....