De voormalige president Donald Trump’s vliegtuig werd omgeleid naar Billings, Montana, op vrijdag vanwege een mechanisch probleem, zo meldde een functionaris van de luchthaven in Billings.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

Donald Trump staat nog steeds gepland om later op de avond op een bijeenkomst in het nabijgelegen Bozeman te verschijnen.

Trump, die in Montana is voor een fondsenwervende activiteit en om de senaatskandidaat Tim Sheehy te steunen, plaatste een video vanuit zijn vliegtuig op sociale media. In de video prees hij de schoonheid van Montana, maar vermeldde hij geen enkel woord over het mechanische probleem of de omleiding. “Ik ben net geland op een echt mooie plek: Montana. Zo mooi, vliegend erover en je kijkt gewoon naar beneden en dat is zoals het bedoeld is,” zei Trump. Hij voegde eraan toe: “Ik ben hier om wat fondsen te werven en vooral om Tim Sheehy te steunen die een kandidaat voor de Amerikaanse Senaat is en wij denken dat hij het echt goed gaat doen. We gaan een bijeenkomst houden. En het zal veel plezier opleveren.”

Op dit moment is het nog onduidelijk of Trump per vliegtuig naar Bozeman zal doorgaan of per motorcade zal reizen, meldde de lokale FOX-vestiging. De CEO van de luchthaven in Bozeman, Brian Springer, bevestigde dat Trump’s vliegtuig in Billings is geland en dat de motorcade die oorspronkelijk was gepland om hem in Bozeman te ontmoeten al was vertrokken.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/trumps-plane-forced-to-make-emergency-landing-on-his-way-to-montana-rally-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....