Weinige mensen zouden je geloofd hebben als je 20 jaar geleden tegen hen had gezegd dat een van de vermeende kernstaten in Amerika een afvalput van straatgeweld, rellen zou worden, en dat deze vertegenwoordigd zou worden in het Congres door een Somalische immigrant wiens loyaliteit aan haar thuisland velen als belangrijker beschouwen dan haar verplichting aan Amerika.

Klinkt extreem? Waarom heeft Gouverneur Tim Walz dan onlangs een “update” van de Minnesota-vlag goedgekeurd die doet denken aan de Somalische vlag? Hier is de oude Minnesota-vlag:

Woke Spy Screenshot

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

Hier is de nieuwe Minnesota-vlag van 2023:

Woke Spy Screenshot

En hier is de vlag van Somalië:

Woke Spy Screenshot

Linkse media beweren dat iedereen die denkt dat de nieuwe staatsvlag een knipoog naar Somalië is, is gevallen voor een “rechtse samenzweringstheorie.” Misschien. Maar is het zo moeilijk te geloven, gezien de staat van dienst van de ver progressieve MN-congressmember Ilhan Omar?

Het zijn niet alleen vlaggen. Allerlei interessante dingen komen naar voren over Tim Walz, de progressieve MN-gouverneur die door Kamala Harris is gekozen als haar running mate voor het vicepresidentschap. Hij wordt beschuldigd van gestolen valor omdat hij angebelijk liegt over zijn militaire dienst, en omdat hij, naar verluidt, zijn militaire kameraden in de steek heeft gelaten om niet naar Irak gestuurd te worden.

Je wist dat LGBTQ hier in beeld zou komen, toch? Natuurlijk, Walz ondertekende vorig jaar een wet die van Minnesota een “heiligdomstaat” maakt voor zogenaamde “trans kinderen” (er bestaat geen transgenderkind omdat er geen transgenderpersoon bestaat). Wat dit betekent is dat een ouder die haar kind wil verminken hem naar Minnesota kan brengen, en de staat geen uitleverings- of arrestbevelen van de oorsprongsstaat zal volgen – zelfs als de familie verwikkeld is in een voogdijgeschil en de vader niet wil dat zijn kind chirurgisch misbruikt wordt.

Dus dit zal ook geen verrassing zijn. LibsofTikTok belichtte een verhaal over hoe Walz belastinggeld gebruikte om een “Satanische” dragqueen in te huren om op te treden bij een show die openstond voor kinderen.

X Screenshot – Libs of TikTok

Dragqueen “Martina Marracino,” die zichzelf “Adam Divine” noemt wanneer hij pornografische films maakt, is gespecialiseerd in het maken van homoseksuele incest-thema volwassen films. Maar dat is allemaal prima, want zijn dragoptreden in Minnesota werd “mogelijk gemaakt door de kiezers van Minnesota.” Huh?

Een poster die de show adverteert, formuleerde het zo… Voor de rest van dit verhaal, bezoek WokeSpy.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/tim-walz-paid-satanic-drag-performer-for-lurid-show/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....