Bij een recente bijeenkomst in Montana bekritiseerde voormalig president Donald Trump vice-president Kamala Harris omdat ze sinds haar kandidatuur voor het presidentschap interviews en persconferenties vermijdt.

Trump suggereerde dat Harris’ terughoudendheid om met de media te communiceren te maken kan hebben met haar vermeende onbekwaamheid.

Vrijheidslievende strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

“Sinds ze een presidentskandidaat is geworden, heeft ze geweigerd één enkel interview te geven. Weet je? Waarom? Omdat ze dom is,” verklaarde Trump. Hij beschuldigde Harris verder van het vermijden van persconferenties en stelde: “Ze zal de persconferentie niet houden. Ze zal het niet doen. Ze zal het niet doen.”

Trump richtte zich ook op de media en beweerde dat de vragen die op deze evenementen worden gesteld te gemakkelijk zijn. “En het zijn gemakkelijke vragen, weet je, omdat de pers, kijk naar hen daar achter. Kijk naar hen allemaal. Veel pers. Ze zijn gemanipuleerd. Ze zijn gemanipuleerd,” zei Trump.

Trump toonde ook deze montage van Kamala in haar eigen woorden om zijn punt kracht bij te zetten. Bekijk:


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/trump-says-kamala-hasnt-done-interviews-because-shes-dumb-drops-epic-montage-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....