In een recent interview met de conservatieve showhost Pete Santilli, beschreef Prepper All-Naturals medeoprichter JD Rucker hoe een klant die tienduizenden dollars aan freeze-dried rundvlees had gekocht, investeringsplannen in gedachten had.

“Hij vertelde me dat hij gelooft dat met een houdbaarheid van 25 jaar, alles wat hij en zijn gezin niet nodig hebben voor overleving, in de toekomst gebruikt kan worden voor barter,” zei Rucker. “Volgens hem zal rundvlees een waardevol goed zijn, vooral de steaks die wij verkopen.”

Ruckers bedrijf is gespecialiseerd in lange termijn opslag van puur Amerikaans steak. Hun Ribeye, NY Strip, Tenderloin en Sirloin producten blijven snel verkopen, deels vanwege de stijgende rundvleesprijzen die worden gecompenseerd door de “flash sales” van het bedrijf.

De huidige flash sale heeft Prepper All-Naturals die 25% korting biedt op al hun producten met de promotiecode “survive25” en tot 35% korting op hun “Freeze-Dried Steak” met de promotiecode “freedom35”.

“De rundvleesprijzen stijgen, maar we bieden eigenlijk de beste aanbiedingen ooit omdat we weten hoe bezorgd Amerikanen aan het worden zijn,” zei Rucker. “Tussen de chaos van de komende verkiezingen en de constante druk van inflatie, beveiligen meer mensen vandaag de toekomst van hun gezin.”

Als de situatie voor Amerikanen nog slechter wordt, lijkt het zeer mogelijk dat verkopen of barter met opgeslagen voedsel een optie zal worden. Zoals blogger Brandon Smith opmerkte met betrekking tot mogelijke cyberaanvallen:

Houd er rekening mee dat ik de betalingsverwerking tussen klanten en retailers niet eens meereken.  Als dat stopt, dan stopt ALLE verkoop.  Dan is wat je nog in je voorraadkast of opslag hebt waarop je moet leven totdat het probleem is opgelost.  Als het ooit opgelost wordt…

Netwerk aanvallen zijn ook moeilijk te traceren, wat betekent dat iedereen ze kan uitvoeren en iedereen daarna de schuld kan krijgen.  Met de toenemende spanningen tussen westerse en oosterse landen zijn de kansen op een aanval groot.  En, corrupte overheidsfunctionarissen zouden ook een internetcrisis kunnen veroorzaken en de schuld geven aan buitenlandse vijanden – Hetzij om het publiek te overtuigen om oorlog te voeren, of om het publiek te overtuigen grotere autoritarisme te accepteren.

Maar Rucker waarschuwde dat tenzij een gezin een enorme surplus heeft, voedsel niet gebruikt zou moeten worden voor barter, behalve in extreme situaties.

“Als onrust de toeleveringsketen doet imploderen, kan toegang tot voedsel en water het verschil maken tussen onafhankelijk zijn en afhankelijk zijn van overheids ‘oplossingen’, ” zei hij. “Hoe waardevol houdbaar voedsel ook zal zijn, ik zou het voor niets niet-essentials verhandelen.”

De angst stijgt in Amerika. Voedsel opslaan als een back-up in geval van langdurige noodsituaties wordt meer mainstream dan ooit tevoren.

Bezoek Prepper All-Naturals en maak vandaag gebruik van de promotiecodes “survive25” of “freedom35”.


De meningen die worden geuit door bijdragers en/of inhoudpartners zijn hun eigen en weerspiegelen niet noodzakelijk de opvattingen van RVM News. Neem contact met ons op voor richtlijnen voor het indienen van je eigen commentaar.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/beef-for-barter-could-long-term-storage-steak-be-an-investment/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....