Op dinsdagavond reageerden de sheriffdeputaties van Kankakee County op een seksueel aanvalincident in het niet-geïntegreerde Bourbonnais.

Het daaropvolgende onderzoek leidde tot de arrestatie van de 38-jarige Juan C. Alvizar, een inwoner van Oak Creek Estates Mobile Home Park.

Afbeelding krediet: Breitbart Screenshot

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

Na zijn arrestatie heeft de Amerikaanse Immigratie- en Douanehandhaving (Homeland Security) een detentiebevel uitgevaardigd voor Alvizar vanwege zijn status als illegale immigrant.

Sheriff Mike Downey verklaarde: “Hoewel we elke mogelijke inspanning willen doen om de privacy van het slachtoffer in dit specifieke geval te waarborgen, denk ik dat het van vitaal belang is voor de bewoners van Kankakee County om te begrijpen dat deze gruwelijke daad volledig te vermijden was, alleen omdat deze dader niet in het land zou moeten zijn.”

[ingebedde inhoud]

Downey sprak ook zijn dank uit aan de deputaties en onderzoekers voor hun werk aan deze uitdagende zaak.

Vanaf donderdag werd Alvizar vastgehouden in het Jerome Combs Detention Center op beschuldigingen van Predatory Criminal Sexual Assault/Victim Under 13 Years Old en Criminal Sexual Assault.

Hij wachtte op een borgtochtzitting voor een rechter van Kankakee County.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/sanctuary-state-sheriff-arrests-illegal-alien-for-sexual-assault-of-a-6-year-old-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....