In een recente aflevering van The Dan Bongino Show hebben Dan Bongino en Greg Gutfeld de neiging van liberalen om extreme opvattingen te omarmen terwijl ze gezond verstandige posities afwijzen, ontleed. Hun gesprek benadrukte hoe ongeremde medemenselijkheid en empathie onder liberalen kunnen leiden tot de goedkeuring van radicale ideeën.

Bongino prees Gutfelds opmerkingen op The Five en merkte op: “Gutfeld is de laatste tijd echt aan het knallen op The Five. Ik ken Greg, maar ik heb hier helemaal niet over gesproken. Ik beloof je, hij stuurt me geen clips achter de schermen of zoiets. Ik ken Greg al een tijd, en het ene ding over Gutfeld is dat wanneer zijn bullshitmeter op vol staat, je dat kunt zien op The Five.”

Vrijheid-Liefhebbende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% Met Code RVM10

Hij ging verder: “In deze clip vertelt hij Jessica iets dat voor jou voor de hand zou moeten liggen. Liberale gekken, jullie steunden dingen waarvan mainstream Amerikaanse ouders, arbeiders, mensen met vuil onder de nagels denken dat het belachelijk is. Je kunt ervoor blijven vechten, maar wij lachen de hele tijd om jou.”

In de clip bekritiseerde Gutfeld liberalen omdat ze hun empathie uitbreiden naar degenen die onschuldige burgers uitbuiten. “Dus liberalen zijn in de beste zin de partij van empathie en medemenselijkheid. Het probleem is dat ze die voordeel geven aan mensen die zich tegoed doen aan onschuldige burgers. Dat is hun probleem,” zei Gutfeld.

Hij vroeg zich af waarom liberalen het nodig vinden om radicale posities te verdedigen zoals “rellen en plunderaars” en “chirurgische overgangen voor kinderen,” waarbij hij suggereerde dat deze niet verdedigd zouden moeten worden als onderdeel van de liberale ideologie. “Je hoeft hier niet te zitten en tampons voor jongens te verdedigen. Je zou gewoon kunnen zeggen: ‘Weet je wat? Daar is niets liberaals aan,’” voegde Gutfeld eraan toe.

Bongino was het eens met Gutfelds analyse en benadrukte de onmacht van liberalen om zich te distantiëren van extreme opvattingen. “Het probleem is dat ze niet in staat zijn om hun gekke mensen af te wijzen. Ze zijn absoluut niet in staat om hun gekke mensen af te wijzen, omdat het de bron van hun macht is,” verklaarde Bongino.

Hij vergeleek het conservatisme met het liberalisme en merkte op: “De conservatieve club vereist helemaal geen sprongetje in gekte. Welnu, waar geloof je in om conservatief te zijn, om lid te worden van de club? Er hangt een bord aan de deur. Vink deze vakjes aan. We geloven in de laagst mogelijke belastingen zodat we een groeiende economie kunnen hebben. Oké, dat is niet gek; Amerikanen zouden moeten kunnen kiezen waar hun kinderen naar school gaan. Dat klinkt niet gek. We zouden waarschijnlijk geen heleboel kinderen en een vrouw moeten doden. Dat klinkt goed voor mij. We geloven in het nucleaire gezin en onafhankelijkheid als de bron van macht, niet de overheid. Dat klinkt goed. We geloven in een sterk leger, een goed rechtssysteem en in wezen een beperkte overheid. Daar is niets gek aan. Alles wat liberalen geloven is het tegenovergestelde daarvan.”

Bongino beweerde dat deze conservatieve principes eenvoudig en niet-radicaal zijn, en contrasteerde ze met de extremere en tegenstrijdige posities die liberalen vaak gedwongen zijn te verdedigen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/bongino-watch-gutfeld-tear-up-ridiculous-talking-points-about-tampon-tim-walz-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....