Een vrouw werd dodelijk neergeschoten terwijl ze op zondagavond probeerde bewoners aan te vallen in het 900 blok van Seafair Drive. Lucindy Gale Parkison, 49 jaar oud en inwoner van Bullhead City, werd dood aangetroffen op de plaats delict nadat de politie om 19:50 uur was gebeld.

Volgens het onderzoek was de vrouw met een mes naar de woning gekomen om de bewoners aan te spreken over aanhoudende problemen.

Vrijheid-Lievende Strandkleding van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

[embedded content]

<p.Getuigen beweren dat Parkison bedreigingen uitte en op de bewoners afkwam met een mes.

Ze duwde een vrouwelijke slachtoffer tegen een muur en hield het mes tegen haar keel, wat resulteerde in een verdedigingssnede op de hand van het slachtoffer.

Een mannelijke bewoner greep in en beval Parkison om hun eigendom te verlaten. In reactie daarop, viel de vrouw de man aan met haar mes, waardoor de bewoner zich genoodzaakt voelde om meerdere keren zijn wapen te trekken. Het incident vond plaats in de voortuin van de woning.

Lokale autoriteiten bevestigden dat er in deze zaak nog geen arrestaties zijn verricht, en de slachtoffers hebben volledig meegewerkt met de politie.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/woman-attacks-residents-with-a-knife-gets-shot-to-death-in-self-defense-in-az-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....