Deel deze informatie met je kennissen op je social netwerk en help mee!

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) heeft aangekondigd dat er in de herfst een coronavaccinatie beschikbaar zal zijn voor zorgmedewerkers. Indien je in de zorg werkt en direct contact hebt met patiënten, kun je dit najaar een coronavaccinatie krijgen bij de GGD. Dit geldt ook voor huisartsen en zorgverlenende medewerkers in de praktijk, volgens de LHV.

Volgens de vereniging “bescherm je met de coronaprik mensen met een kwetsbare gezondheid voor wie je zorgt”.

Huisarts Felix van der Wissel vraagt zich openlijk af waarom zorgmedewerkers zich zouden willen laten vaccineren tegen COVID. Hij zegt: “Inmiddels is het toch wel duidelijk dat covidvaccins in ieder geval geen overdracht voorkomen en dat je het niet doet voor een ander. Waarom zou je het dan toch doen?”

Welterusten

Van der Wissel wijst erop dat Pfizer heeft geknoeid met onderzoeksgegevens en dat uit opnieuw geanalyseerde gegevens bleek dat 1 op de 800 gevaccineerden opgenomen moest worden vanwege bijwerkingen.

Bovendien is er sprake van een verontrustende oversterfte van 500 mensen per week, merkt de huisarts op. “Recent onderzoek toonde aan dat bij 325 mensen die binnen een maand na vaccinatie overleden en waarbij autopsie werd verricht, in 74 procent van de gevallen het vaccin de doodsoorzaak was.”

Toch kondigt de LHV alvast “met een blinddoek voor” de coronavaccinatie aan voor zorgmedewerkers. Van der Wissel zegt: “Welterusten, LHV.”

Tot een dieptepunt gedaald

Ook neuroloog Jan Bonte ergert zich groen en geel. Hij schrijft: “Het is geen nieuws dat er weinig briljante mensen rondlopen bij de LHV. Het kritisch denkvermogen is daar tot een dieptepunt gedaald, als het er ooit al was.”

“Wie nu nog steeds denkt dat vaccins de overdracht van COVID-19 verminderen, zelfs al is het maar tijdelijk, zal in ieder geval geen hersenontsteking overhouden aan een nieuwe infectie. Daarvoor is namelijk iets nodig wat deze mensen niet hebben,” sneert Bonte.

Over de auteur: Robin de Boer is een economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.


Source: https://www.ninefornews.nl/verontwaardiging-nadat-landelijke-huisartsen-vereniging-met-blinddoek-voor-najaarsronde-coronaprik-aankondigt/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....