In een recent segment van CNN, richtte JD Vance zich op Tim Walz over beschuldigingen van misleidende uitspraken over zijn militaire dienst, terwijl hij ook Kamala Harris bekritiseerde voor het vermijden van discussies over urgente beleidskwesties.

Treffend aan de controverse rond Tim Walz, verklaarde Vance: “Ik eervol zijn dienst, en ik heb nooit kritiek geuit op wat Tim Walz deed toen hij in het leger zat. Ik bekritiseerde zijn pensioenbesluit, en het belangrijkste, Dana, ik bekritiseerde zijn leugens over zijn eigen staat van dienst. Oké, dit is een man die op video is vastgelegd en zegt dat ik een wapen droeg in de oorlog. Hij is nooit naar de oorlog geweest.”

Vrijheid-lovende strandmode door Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

Vance vervolgde: “Dit is een man die op video is vastgelegd zoals anderen zeggen. Hij is een veteraan uit Afghanistan. Hij is een veteraan van een oorlog, knikkend in overeenstemming in plaats van te zeggen, nee, nee, ik heb mijn land gediend, en ik deed het eervol, maar ik ben nooit naar een oorlogsgebied gegaan. Ik bekritiseer de dienst van Tim Walz niet. Ik bekritiseer het feit dat hij loog over zijn dienst voor politiek gewin. Dana, ik diende nu in de United States Marine Corps, en je weet dit, en kijk, er zijn veel dingen waar ik trots op ben. Ik heb nooit gelogen over wat ik deed of het overdreven, omdat het voordelig voor me zou zijn bij de verkiezingen. Ik denk dat dat is wat Tim Walz deed. Dat is wat ik bekritiseerde. En ja, ik denk dat het schandalig gedrag is.”

In een apart segment uitte Vance zijn frustratie over de berichtgeving in de media, met een bijzondere focus op Kamala Harris’s terughoudendheid om deel te nemen aan beleidsdiscussies. “Je hebt me nu drie vragen gesteld over opmerkingen die ik drie jaar geleden maakte. Ik vraag me af wat Kamala Harris denkt over het feit dat ze beleid steunde dat de Amerikaanse zuidelijke grens opent. Ik vraag me af wat Kamala Harris denkt over het feit dat ze loog tegen het Amerikaanse volk.”

Vance vervolgde: “Jij interviewt mij, Dana, omdat ik het Amerikaanse volk genoeg respecteer om voor een interview te zitten. Kamala Harris is nu drie weken de kandidaat. Ze heeft nog niet gezeten voor een echt interview. Maar het punt is, Dana, je hebt me 15 minuten, of hoelang je me ook hebt, we zouden moeten praten over openbare beleid dat ertoe doet. Hoe gaan we de inflatie verlagen? Hoe gaan we de kosten van voedsel en huisvesting verlagen? Hoe gaan we die zuidelijke grens sluiten? We hebben daar zo weinig over gepraat. We hebben veel meer gesproken over een sarcastische opmerking die ik drie jaar geleden maakte. Ik denk dat we over de onderwerpen moeten praten die de meeste Amerikanen zorgen.”


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/jd-vance-destroys-cnns-dana-bash-lights-up-tim-walz-live-on-air-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....