Als je vandaag je iPhone aanzet en even. naar het weerbericht kijkt zie je dat het vandaag een schokkende dag wordt. Een dag waarop je echt moet uitkijken! Je kunt even naar de winkel als het echt niet anders kan. Maar voor de rest moet je vooral NIETS doen. Waarom? Er is vandaag extreem weer. Extreem. Zo extreem, dat het zowaar… 30 graden wordt. Morgen ook! Daarna is het klaar met de pret, maar toch. Heet! Extreem!

Wij schrijven er vaker over: de overduidelijke agenda van media, Big Tech en politici om Nederlanders voortdurend in angst te laten leven. Blijkbaar moeten wij steeds in een staat van paniek te verkeren. Waarom? Wie het weet mag het zeggen. Misschien omdat we dan makkelijker te beïnvloeden zijn en autoritarisme gemakkelijker accepteren.

De afgelopen dagen zijn we bang gemaakt voor een grootschalige oorlog tussen Israël en Iran. Het gaat los! De Derde Wereldoorlog staat op het punt van beginnen. En dit wordt niet zomaar een oorlog, nee, dit wordt een atoomoorlog. We gaan allemaal dood! Onzin natuurlijk, maar Nederlanders krijgen deze boodschap wél 24/7 te horen.

Vandaag hebben we een andere reden om doodsbang te zijn. Het wordt namelijk snikheet. Ja, echt waar. Als je naar je weerapp kijkt op je iPhone zie je dan ook een waarschuwing. “Extreem weer.” Ja, at lees je goed. Extreem. Het wordt namelijk… 30 graden. In augustus. Vandaag en morgen, waarna de temperatuur weer terugloopt naar 23/24/25 graden.

Ik ben geboren in 1984. Als je luistert naar Big Tech, de media en kartelpolitici zou je – zeker als je nu tiener bent – denken dat we toen ik opgroeide nooit warme dagen hadden. “In de winter was het altijd -10, en in de zomer was het altijd maximaal 23 graden!” Tieners van nu moeten dat wel geloven. 

Hittegolven? In de zomermaanden? Tijdens de schoolvakantie? Die hadden we heus niet! Nooit van gehoord zelfs. Nee. Het was altijd of regenachtig en rond de 18 óf mooi en zonnig maar dan op z’n best 23 graden. Heus!

(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met de politiek correcte verhalen van de mainstream media én de walgelijke politiek van het partijkartel. Wij zijn er voor JOU. Voor ons volk, ons land, onze cultuur. Maar om patriottisch verslag te kunnen doen van het nieuws hebben we JOUW STEUN nodig. Het kartel wil ons namelijk op elke mogelijke manier SLOPEN. Steun ons! Doneer aan DDS via BackMe en help ons pal te staan in dit politiekcorrecte medialandschap!

Dit is toch totaal gestoord? En het ergste is dat je dan ook nog “tips” krijgt als “geen zwaar werk doen buiten” tenzij het niet anders kan. Want dat je bij 30 graden niet in de volle zon een nieuwe schuur moet bouwen begrijpen wij normale stervelingen natuurlijk niet.

Knettergek.

Hier ónze boodschap van DDS voor al onze lezers op deze schitterende dag: geniet ervan! Woon je in de buurt van het water (en dat is in Nederland bijna altijd het geval, op z’n slechtst moet je even je auto erbij pakken en ben je er 30 minuten later), neem dan een heerlijke duik! Ben je aan het werk (wat natuurlijk voor veel mensen zal gelden), probeer dan aan het einde van de dag alsnog te genieten. En ben je vrij? Neem een duik, en daarna even zitten op een terrasje. Lekker uit eten, of op z’n minst een drankje. Het is zomer jongens, mooier dan dit wordt het niet!


Source: https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/wees-bang-doodsbang-het-wordt-vandaag-30-graden-in-augustus-extreem-weer

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....