Deel dit artikel op je socials en help anderen!

De wereld kampt met oversterfte en een recent onderzoek heeft de omvang hiervan onderzocht. Tussen 11 maart 2020 en 5 mei 2023 bedroeg de oversterfte in 93 landen maar liefst 30,9 miljoen. Het onderzoek, geleid door de Canadese oud-professor Denis Rancourt, benadrukt dat de coronamaatregelen, waaronder lockdowns, schadelijke medische interventies en de COVID-19-vaccins, grotendeels verantwoordelijk zijn voor deze oversterfte. Van de 30,9 miljoen extra sterfgevallen zijn er 17 miljoen toe te schrijven aan de vaccins.

Volgens de onderzoekers was er een significante correlatie tussen de uitrol van de COVID-19-vaccins en sterftepieken. In 97 procent van de onderzochte landen piekte de oversterfte eind 2021 of begin 2022, toen de boosterprikken werden uitgerold. Het zorgestablishment wordt verantwoordelijk gehouden voor deze oversterfte in de coronaperiode.

Hoewel sommige critici beweren dat de vaccinatie- of boostercampagnes niet gepaard gaan met sterftepieken in sommige landen, wijst Rancourt erop dat dit te maken heeft met factoren zoals leeftijd van de gevaccineerden en gezondheid van de bevolking. Hij benadrukt dat het onterecht is om te stellen dat de vaccins levens hebben gered.

De impact van de oversterfte is enorm, met 30,9 miljoen extra overlijdens in de onderzochte periode. De onderzoekers besluiten dat het zorgestablishment verantwoordelijk is voor deze tragedie, wat overeenkomt met het verlies van heel Nederland en België in één keer.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

Oorspronkelijke artikel gepubliceerd op NineForNews.nl


Source: https://www.ninefornews.nl/groot-nieuw-onderzoek-over-covid-vaccins-laat-zien-de-complotdenkers-hebben-weer-gelijk/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....