Acteur Angel Salazar, beroemd om zijn rol als Chi Chi in de film “Scarface” uit 1983, is op 68-jarige leeftijd overleden. Salazar is rustig ingeslapen in het huis van een vriend in Brooklyn over het weekend, bevestigde zijn vertegenwoordiger Ann Wingsong aan TMZ.

[embedded content]

Vrijheid-Levende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met Code RVM10

Een vriend ontdekte zondagochtend het lichaam van Salazar. Hoewel de officiële doodsoorzaak niet is bekendgemaakt, merkte Wingsong op dat Salazar had geworsteld met hartproblemen.

Geboren in 1956, verwierf Salazar bekendheid met zijn rol als Chi Chi, de handlanger van Al Pacino’s Tony Montana in “Scarface.” De film, waarin ook Michelle Pfeiffer en Steven Bauer meespeelden, werd al snel een cultklassieker en bezorgde Pacino een Golden Globe-nominatie voor Beste Acteur.

[embedded content]

Naast zijn iconische rol in “Scarface,” verscheen Salazar in verschillende andere films, waaronder “Where the Buffalo Roam” (1980), “A Stranger is Watching” (1982) en “The Wild Life” (1984). Hij speelde ook in “Sylvester” (1985) en “Punchline” (1988) voordat hij verscheen in een andere Pacino-film, “Carlito’s Way” (1993).


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/scarface-legend-angel-salazar-passes-away-at-68-videos/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....