Een gruwelijke aanval deed zich voor in Coney Island op zondagavond toen een 46-jarige vrouw onder bedreiging van een mes werd verkracht door twee vermoedelijke illegale immigranten.

De aanval vond plaats buiten een hotel op Surf Avenue en 16th Street, een locatie waar asielzoekers verblijven, rond 21.00 uur, volgens bronnen van de wetshandhaving.

Vrijheid-Lievende Strandmode van Red Beach Nation – Bespaar 10% met code RVM10

[ingesloten inhoud]

David Davon-Bonilla, 24, een Nicaraguaanse illegaal, zou de vrouw hebben aangevallen door haar op de grond te werpen en haar te verkrachten terwijl hij een mes tegen haar keel hield. Leovando Moreno, 37, een Mexicaanse illegaal, wordt beschuldigd van het aanvallen van de 34-jarige vriend van de vrouw met een voorwerp toen hij pogingen tot ingrijpen deed.

Davon-Bonilla, die eerder verbleef in een La Quinta Hotel op Third Avenue dat was omgebouwd tot een opvangcentrum voor migranten, staat voor verschillende aanklachten waaronder verkrachting in de eerste graad, mishandeling in de tweede graad, seksueel misbruik in de eerste graad, bedreiging en crimineel bezit van een wapen. Moreno is aangeklaagd voor mishandeling in de tweede graad en crimineel bezit van een wapen.

Het slachtoffer is naar het Coney Island Hospital gebracht en wordt in stabiele toestand vermeld. Haar vriend heeft medische hulp ter plaatse afgewezen.


Source: https://www.rvmnews.com/2024/08/police-armed-illegal-aliens-allegedly-raped-woman-in-nycs-coney-island-video/

.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor de nieuws brief!


1 keer per dag de belangrijkste berichten,
1 keer per week de belangrijkste headlines,
en de nieuwste uitzendingen van hnmda,
zo in je postvakje... zeg nu ja....